Новини Транспорт

България Еър пусна промоция на билети до Барселона

   
България Еър пусна промоция на билети до Барселона

Националният превозвач „България Еър“ пусна промоция на самолетни билети до Барселона. Еднопосочният е 95 евро от София до Барселона или 89 евро от Барселона до София. Двупосочният билет е съответно 175 евро, съобщиха от авиокомпанията. Цените включват 1 бр. ръчен багаж до 10 кг + 1 дамска чанта/лаптоп, безплатен check-in, безплатни напитки, топъл сандвич и шоколадче. Регистриран багаж може да се добави и заплати онлайн през сайта или мобилното приложение, в офис на издателя на билета или на летището преди полет. Цената на първи регистриран багаж до 23 кг е 30 евро на посока при предварително заявяване и 50 евро на летището преди полет.

За да си осигурят по-голямo удобство по време на полет, пътниците могат да се възползват от някоя от допълнителни услуги срещу заплащане - избор на място, допълнителен багаж, превоз на спортна екипировка, допълнителен кетъринг, превоз на домашен любимец на борда, UPGRADE до бизнес класа.

Освен онлайн на www.air.bg и мобилното приложение Bulgaria Air, билети могат да бъдат закупени през офисите на авиокомпанията в страната и чужбина, както и през туристическите агенции в страната.

„България Еър“ лети до Летище Ел Прат в Барселона в дните събота и вторник. Тя има споразумение за партньорство с испанската „Иберия“. Авиокомпанията има още полети до Мадрид, Малага и Палма де Майорка в Испания.

Националният превозвач наскоро сключи SPA (Special prorate agreement) договор с испанската авиокомпания Air Europa. Благодарение на новото SPA споразумение пътниците могат да закупят само един билет за цялото пътуване между София и вътрешността на Испания или Португалия като се възползват от по-атрактивни цени в сравнение с опцията за отделен билет за всеки от превозвачите.

Новото SPA споразумение дава възможност на пътниците лесно и удобно да достигнат до Порто, Аликанте, Валенсия, Канарски острови, Ибиза, Ла Коруня, Гран Канария, Тенерифе, Виго и др. на преференциални цени с удобен трансфер в Мадрид. На прага на летния сезон комбинираните по-конкурентни тарифи важат и за всички пътници от Иберийския полуостров, желаещи да посетят столицата на България или да продължат пътуването си до някоя от черноморските дестинации.

Габриел Драгиев



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати