Заведения Новини

Столичният ADOR стана Ресторант на годината за 2023 г.

   
Столичният ADOR стана Ресторант на годината за 2023 г.

Изисканият ресторант ADOR на хотел InterContinental Sofia е тазгодишният носител на приза "Ресторант на годината“. Хитовото заведение, което се намира в сърцето на столицата, на пл. „Народно събрание“, беше отличено на Петото издание на Българските туристически награди. Те определят най-добрите постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

На церемонията в десета зала на НДК министърът на туризма Илин Димитров, кметът на София Йорданка Фандъкова и новият директор на Общинско предприятие "Туризъм" в столицата Людмил Пелов връчиха статуетките на победителите.

Международно жури определи столичния ресторант ADOR на хотел InterContinental Sofia за победител в своята категория, който освен една от най-интересните концепции сред заведенията в България, добавя ексклузивно преживяване чрез своята изключителна авторска кухня, уникален интериорен дизайн и петзвездно ниво на обслужване. Специалната награда беше връчена на Живко Иванов, асет мениджмънт директор на компанията собственик „Галакси Инвестмънт Груп“.

Вдъхновен от емблематичното си местоположение, ресторант ADOR е мястото, което всеки иска да посети и само няколко месеца след своето откриване вече вдъхновява новите срещи и неповторими усещания. Той предлага уникална гледка към пл. „Народно събрание“ и храм-паметник "Св. Александър Невски".



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати