Новини Събития

Шестото изложение Camping & Caravaning Expo започва на 12 май в София

   
Шестото изложение Camping & Caravaning Expo започва на 12 май в София

Шестото издание на изложението Camping & Caravaning Expo ще се състои от 12 до 14 май в София, съобщиха организаторите на форума. Рекорден брой - 55 фирми от България и Гърция, тази година ще покажат на любителите на почивката и активностите сред природата нови модели кемпери, каравани, палатки, автомобили за туризъм, лодки и пособия за водни спортове, къмпинг и туристическо оборудване, покривни палатки, соларни решения и т.н.

За първи път пред публика ще бъдат представени три каравани българско производство. Любителите на кемперите ще могат да видят луксозни с гараж, в който влиза автомобил, кемпери за офроуд, интегрирани и полуинтегрирани, както и кемперванове на водещи европейски производители и кемпери под наем.

В специалната тревна зона ще могат да се видят разнообразни модели палатки, спални чували, къмпинг мебели и оборудване за почивка под звездите. Модерните покривни палатки, монтиращи се върху автомобили също ще бъдат представени на събитието, в това число и произведени в България. Соларни инсталации, лодки и пособия за водни спортове, уреди за оцеляване, аксесоари и туристическа литература допълват изобилието, до което посетителите на изложението могат да се докоснат, посочват организаторите му.

Както и минали години, всеки посетител ще има възможност да участва в томбола с много награди, сред които уикенди с кемпер, почивки в каравана на морето, къмпинг пътеводители и десетки предметни награди, предоставени от изложителите.

Camping & Caravaning Expo ще бъде открито в петък, 12 май, в 11:00 ч., на паркинга пред голям хипермаркет на бул. "Цариградско шосе", до метростанция "Интер експо център - Цариградско шосе". 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати