Новини Транспорт

Top Rent A Car разшири автопарка си с електрически автомобили

   
Top Rent A Car разшири автопарка си с електрически автомобили
Top Rent A Car има 15 нови електрически коли
  Top Rent A Car

Най-голямата българска рент-а-кар компания - Top Rent A Car, разшири автопарка си с 15 чисто нови автомобили Opel Mokka-electric, съобщиха за TravelNews от фирмата. Те бяха официално предадени на новия си собственик от СФА АД, официалният вносител на марката Opel в България. Милен Маринов, управител на Top Rent A Car, получи ключа на един от автомобилите от Вихрен Горанчев, бранд директор на Opel, като символ на успешното партньорство между двете страни и с пожелание за реализиране на нови бъдещи съвместни проекти.

С новите 15 коли, електрическият сегмент на компанията вече наброява над 60 коли. Top Rent A Car разполага с над 2000 нови автомобила в различни класове - икономични, компактни, SUV, луксозни, хибриди, електрически и лекотоварни.

Компанията очаква повече туристи през летния сезон на 2023 г., който ще започне по-рано, защото вече има много резервации за месец май, обяви за TravelNews Радослав Маринов, мениджър „Стратегическо партньорство“. Той очаква сезонът да продължи до октомври. Според него много силно вървят резервации за автомобили от израелския пазар. Туристите от Израел вече не идват само за казина, а предпочитат да обикалят сами из страната и да виждат различни забележителности, каза Маринов. Силен интерес има още от полския пазар.

„Индикациите за лято 2023 са много добри и очакванията са за по-дълъг сезон“, подчерта той. За сравнение през 2022 г. закъсня и започна в края на юни заради войната в Украйна. Миналата година имахме кратък сезон, основно през юли, август и септември. Но за три месеца успяхме да постигнем резултатите си от 2019 г.", обясни Радослав Маринов. Обслужени са над 50 000 клиента.

Top Rent A Car работи в тясно сътрудничество с туристическия бранш. Компанията има онлайн система, която може да се ползва от туроператори, туристически агенти и хотели, като те могат да предлагат резервации на коли за техни клиенти. Освен това имат изградена партньорска мрежа в цялата страна.

Фирмата разполага със 17 офиса в цялата страна, включително и на всички летища в България. За нея работи екип от над 180 професионалисти. Резервирането на автомобили става изключително бързо и лесно онлайн. На сайта на Top Rent A Car може да разгледате за актуални наличности и цени и да запазите автомобил за вашето пътуване.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати