Турагенции

Профи турс отбелязва 25 години с обслужени над 100 000 туристи

   
Профи турс отбелязва 25 години с обслужени над 100 000 туристи
Остров Тенерифе е традиционна дестинация на туроператора
  Профи турс

Туроператорът „Профи турс“ отбелязва 25 години, през който период са обслужили над 100 000 туристи. Това обяви пред TravelNews Калин Драганов, един от собствениците и управител на компанията. Първоначално започват с входящ туризъм, която дейност развиват и до днес с посрещнати чужденци от 72 страни. Основно идват с тях британски туристи през зимата, които водят на ски в зимните ни курорти. Работят  още на пазарите в Румъния, Германия, Чехия, Италия и с туристи за обиколни програми от Испания.

По-късно стартират и с изходящ туризъм, като водят българи на почивки и екскурзии зад граница. Компанията е специализирана в предлагането на програми за Испания, Италия и Португалия, които се продават и от над 500 туристически агенции в цялата страна. „В момента българите пътуват изключително много и интересът към всички оферти е огромен. Такова нещо никога не се е случвало за 25 години в бранша“, коментира Драганов. Почти всички програми за лятото са разпродадени, а сега се резервира много и за есента.

„Профи турс“ възстановява през тази година чартърите до остров Тенерифе, които традиционно прави преди пандемията. Подготвени са 6 чартъра с „България Еър“, които стартират от 24 юли 2023 г. Цените започват от 1899 лв. на човек на база обогатен пълен пансион за 7 нощувки в хотел Concordia Playa 4* в Пуерто де ла Крус - един от най-живописните курорти на острова. В пакета влизат самолетни билети, багаж, настаняване, трансфери, обиколка на курорта и застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 евро и покритие Covid-19 с „Евроинс“.

За есента има традиционната програма на туроператора до Бахрейн. Подготвени са 3 чартъра с European Air Charter с първа дата 4 ноември 2023 г. Цените започват от 1659 лв. с включени самолетни билети, багаж, 5 нощувки със закуски в избрания хотел в стандартни стаи, трансфери и застраховка с „Евроинс“.

„Профи турс“ ООД е собственост на Калин Драганов и Николай Миладинов. Туроператорът има IATA лиценз за продажбата на самолетни билети и е единствен член на ETOA (Европейската Организация на Туроператорите) за България.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати