Новини Събития

Италианският фестивал Piazza Moretti се провежда на Славейков

   
Италианският фестивал Piazza Moretti се провежда на Славейков

Площад Славейков отново е преобразен в италианския фестивал Piazza Moretti, който се провежда днес и утре. Сърцето на София ще затупти с разнообразие от мероприятия, които имат за цел да пренесат столичани и гостите на града в Италия и да им дадат възможност да се насладят на автентичния й дух. Виновник за това тридневното пиршество на сетивата и потапяне в културата на dolce vita е любимата, вече не само на италианците - Birra Moretti.

Любителите на бирата и италианския начин на живот могат да се насладят на разнообразие от активности, с които ще се докоснат до Италия и италианския начин на живот. Birra Moretti изпраща своята покана за приятно прекарване заедно, защото в сърцето на италианския начин на живот се крие неписаното правило, че насладата от добрата бира винаги е с добра храна и в добра компания.

Piazza Moretti е истински фестивал на италианската култура, като предлага на посетителите най-доброто от света на кухнята, музиката, забавленията и пивото. Гостите могат да се пренесат в Италия с храна, приготвена от италиански шеф-готвачи, неустоим gelato, забавни игри и италианска музика на живо. Начало на тридневния фестивал положи Лео Бианки, който забърка пред посетителите на Piazza Moretti автентични италиански вкуснотии. Гостите могат да опитат също така, различни ястия от Италия като римска и неаполитанска пица, лазаня, паста, ньоки и много други. Тук е и Реджеп, който демонстрира професионалните си възможности.

Всичко това се случва в една приятелска атмосфера, споделена с Birra Moretti.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати