Оферти

Екскурзия до Израел – обиколна програма с 5 нощувки

   
Екскурзия до Израел – обиколна програма с 5 нощувки

Цени и дати на заминаване

 
         
 16.10.2023- 21.10.2023 Свободни  1,652 лв.
 22 свободни
 

Екскурзия до Израел – обиколна програма с 5 нощувки

Тел Авив („могила на прераждането” или „хълм на пролетта” – в превод от иврит) е град, който никога не спи. Всеки ден тук се случва нещо интересно: изложби, вернисажи, модни ревюта, представления, концерти. Има страхотни тематични барове, ексклузивни нощни клубове и партита, където можете да срещнете всички знаменитости на Израел и не само. Основната атракция на Тел Авив са неговите плажове. Всички те са широки, чисти, добре поддържани и оборудвани. Тел Авив съчетава модерната архитектура на небостъргача Азриели и Дома на армията с душевността на старите квартали Неве Цедек и Яфа. 

Йерусалим е един от най-старите градове в света, столица и сърце на Израел, негов духовен и културен център. Улици от бял йерусалимски камък, магазини със сладкиши и пресни плодове на всяка крачка, хора в строги черни дрехи, момичета с оръжия – така изглежда Йерусалим днес, град с невероятна история. Той е гледал как Исус извървява трудния си път към Голгота по Via Dolorosa, видял е тамплиерите и цар Давид. Тук се намират Църквата на Божи гроб, Стената на плача (Котел), Омаровата джамия, Маслиновият хълм, Гетсиманската градина и много други емблематични исторически обекти.

В центъра на долна Галилея, в северната част на страната, се намира Назарет, градът, в който Исус Христос прекарва детството и младостта си. Той е важен център за поклонение на християни и католици. Всяка година хиляди православни вярващи се стремят да стигнат до тук, за да посетят църквата Благовещение на Пресвета Богородица, а тези, които изповядват католицизма – базиликата Благовещение. 

Нетания е курортен град с живописна алея и много рибни ресторанти за всеки вкус. Има мек климат, красиви зелени паркове, добре поддържани плажове и хотели, пълни с туристи почти през цялата година. Нетания има всичко за дейности на открито: уиндсърфинг, ветроходство, риболов, делтапланеризъм, конна езда и др. Любителите на изкуството ще се интересуват от многобройните художествени галерии на града, а тези, които обичат цветята – Utopia Park, който се намира близо до Нетания. 

15-16 May – MARGOA HOTEL, Natania

Margoa е напълно обновен хотел, разположен на брега на морето в град Нетания. Той предлага безплатен Wi-Fi интернет и климатизирани стаи със самостоятелна баня, хладилник и плазмен телевизор с кабелни канали.

Хотел Margoa Hotel Netanya разполага с ресторант, бар и 24-часова рецепция. Безплатни топли напитки се сервират 24 часа в денонощието.

До хотела има лифт, който отвежда гостите надолу до плажа. Има също голяма банкетна и конферентна зала.

Хотел Margoa е на 40 минути път с автомобил от летище Тел Авив и на 63 километра от град Хайфа.

16-17 May – St GABRIEL HOTEL, Nazareth

St. Gabriel Hotel Nazareth се намира в Назарет, на 39 километра от Общинския театър на Хайфа. Предлага помещения за настаняване с градина, безплатен частен паркинг, тераса и ресторант. Хотелът разполага с бар и се намира в близост до няколко известни забележителности, на около 700 метра от църквата „Христос“, на 700 метра от Стария град на Назарет и на 800 метра от църквата „Църквата на обявяването на свръхславие“. Предлага денонощна рецепция, летищни трансфери, рум-сървиз и безплатен WiFi.

Всички стаи в хотела разполагат с бюро. Всички стаи в хотел St. Gabriel Nazareth разполагат със самостоятелна баня с душ и сешоар, телевизор и климатик, а някои стаи имат и кът за сядане. Стаите са снабдени със спално бельо и хавлии.

Гостите на хотел St. Gabriel Nazareth могат да се насладят на закуска на шведска маса.

Градините Bahá’í в Akko са на 40 километра от хотела, а църквата Свети Габриел е на по-малко от 1 километър. Най-близкото летище е летище Хайфа, разположено на 35 км от St. Gabriel Hotel Nazareth.

17-20 May – PARADISE HOTEL, Bethlehem

Paradise Premium Hotel се намира във Витлеем, на 1,5 км от площад Manger. Предлага помещения за настаняване с ресторант, безплатен частен паркинг и бар. Стаите в този 4-звезден хотел разполагат с климатик, собствена баня и безплатен WiFi. Удобствата за гостите включват денонощна рецепция, рум-сървиз и обмяна на валута.

В Paradise Premium Hotel се сервира континентална закуска или закуска на шведска маса. Хотелът е близо до популярни забележителности като църквата „Света Екатерина“, църквата „Рождество Христово“ и параклиса „Млечната пещера“.


https://euphoriatravel.bg/trip/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d1%83%d1%80%d0%b7%d0%b8%d1%8f-%d0%b4%d0%be-%d0%b8%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%b5%d0%bb-%d0%be%d0%b1%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc-2/



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати