Турагенции

Usit Colours предлага хотели с паркове за най-малките туристи в Гърция

   
Usit Colours предлага хотели с паркове за най-малките туристи в Гърция

С наближаването на лятната ваканция все повече родители се чудят кое е идеалното място за почивка с децата. Въпреки че вече много хотели както у нас, така и в другите морски страни, предлагат специални детски паркове и забавачници, най-добре за малчуганите е да има и възможност за водни забавления.

“Получавам все повече запитвания за семейни почивки, особено в Гърция. Често клиентите ни с по-малки деца се интересуват къде бихме им препоръчали да отседнат в Гърция, така че да има някакви водни забавления за най-малките”, коментира Ванеса Манолова, маркетинг мениджър на туроператора Usit Colours. Въпросът идва от там, че Гърция предлага много специфичен туристически пакет и там много рядко може да се видят огромните хотелски комплекси със собствени аквапаркове, както в Турция.

Въпреки това Usit Colours са подготвили 5 предложения за хотели със splash зони за най-малките. Те обикновено включват водни пързалки, пръскачки и други интерактивни водни забавления. “Този тип хотели са подходящи за деца между 2 и 10-годишна възраст. А този тип водни атракции със сигурност ще предизвикат истински възторг у хлапетата и спасение от летните жеги за придружаващите ги родители”, допълни Манолова. 

Най-често българите избират Халкидики и Олимпийската ривиера за своята лятна почивка, тъй като те са най-лесно достъпни с личен транспорт. На Халкидики има 3 опции за подобни хотели, като всички са 4-звездни. От тях Atrium 4* и Portes Beach 4* предлагат изхранване на база закуска и вечеря, а Potidea Palace 4* има Ultra All Inclusive концепция.

Хотел Atrium се намира на хълм с прекрасна гледка, само на 700 м от центъра и плажа на селището Пефкохори, до където хотелът предлага безплатен трансфер с бусче. Освен атрактивната си локация, хотелът изпъква и с привлекателните си цени. След отстъпката на Usit Colours цената за 5 нощувки в двойна стая за двама възрастни и едно дете до 7 години е 779 евро.

Portes Beach от своя страна пък впечатлява с луксозния си интериор и екстериор. Комплексът е наистина изискан и идеалното място за отдих. Ресторантът е на много високо ниво и често туристите отбелязват в ревютата си, че са останали очаровани именно от храната. Освен splash зоната за деца има предвидена и специална анимация, както и мини клуб. Portes Beach предлага пълен пакет с преживявания, които да гарантират почивката на цялото семейство на цена от 935 евро за семейство с една дете до 7 години за 5 нощувки.

Последното предложение на туроператора за Халкидики е Potidea Palace. Това е един от най-престижните хотели, разположен на брега на морето, в началото на ръкава Касандра в полуостров Халкидики. Той предлага невероятни гледки към Егейско море и величествената планина Олимп. Включен в пакета Ultra All Inclusive, Potidea Palace Hotel предлага изключително богато разнообразие от услуги и удобства. Вие ще се насладите на СПА и фитнес център, салон за красота, различни видове спортни съоръжения и тематични музикални вечери. Анимациите за големи и малки гости също са част от непрекъснатото забавление. Туроператорът предлага 5 нощувки за двама възрастни и едно дете до 7 години на преференциална цена с 15% отстъпка: общо 1380 евро.

“На Олимпийската ривиера имаме две предложения: хотел Poseidon Palace, който е 4-звезден, както и 5-звездния комплекс Cronwell Platamon. И двата предлагат много висок клас услуга, а най-готиното е че гледките идеално съчетават морето и планината”, коментира Манолова.

Poseidon Palace е идеалното място за отдих на семейства, заради релаксиращата атмосфера, създадена от красивата природа на Олимпийската ривиера. За по-активните гости, които желаят повече развлечения от плажа и басейните, хотелът предлага разнообразни тематични екскурзии. За 823 евро за 5 нощувки на семейство с едно дете до 7 години, туристите ще имат достъп до всички удобства на хотела. Те включват красив басейн, разположен в предната част на сградите, фитнес съоръжения, стаи за различни видове развлечения, големи и безопасни детски площадки, конферентни зали и стаи за специални събития, както и просторни паркинг зони.

Cronwell Platamon е от високия клас хотели и ще задоволи изискванията дори на най-строгия критик. Комплексът е създаден специално за семейни почивки и включва всякакви детски занимания, които да направят почивката незабравимо преживяване за детето. Всъщност хотелът е разделен на две зони: за деца и за възрастни. Детската инфраструктура е разположена отделно, в района, изолиран от останалите гости. Възрастните могат да се насладят зона със собствен плувен басейн и бар, СПА център, нощен клуб и механа. За All Inclusive пакет от 5 нощувки там цените започват от 1224 евро за семейство с едно дете до 7 години.

Оказва се, че на море в Гърция с деца не е мисия невъзможна! Напротив - Usit Colours са се погрижили и най-малките пътешественици да се забавляват със селекцията си от хотели с водни забавления. Това са не само някои от най-атрактивните места за деца, но са и хотели с реноме, които са разпознаваеми на Халкидики и Олимпийската ривиера с отлично качество на услугата. С предложенията на туроператора всяко семейство може да планира спокойно почивката си в Гърция - а при нужда от съдействие, те са на линия! В онлайн търсачката може да се зададат конкретни дати на пътуване, брой стаи, брой възрастни и деца във всяка една стая. Опциите за персонализация са безкрайни!

Йоана Шомова

Poseidon Palace
Atrium


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати