Новини Транспорт

NCL обяви 35% намаление на круизите из Европа

   
NCL обяви 35% намаление на круизите из Европа
  NCL

Една от най-големите круизни компании в света – NCL (Norwegian Cruise Line), обяви намаление от 35% на своите круизи из Европа и още 50% отспъпка за напитки и други услуги на кораба. Промоцията Flash sale е до 18 май 2023 г., съобщи за TravelNews Радостина Янева, мениджър „Проекти“ в Kruizi.bg, който специализиран сайт е част от туроператора „Премиер турс“. Намалението е за плавания в Средиземно море, Адриатическо море и Северна Европа.

Например цената за круиза „Гръцки острови и Италия“ на борда на Norwegian Breakaway започва от 580 евро на човек в двойна каюта за 9 нощувки. В него влизат Санторини, Миконос, Флоренция, Валета (Малта) и др. градове, а тръгването е от Чивитавекия край Рим на 5 юни 2023 г.

Круизът в Средиземно с кораба Norwegian Epic е на цена от 491 евро на човек в двойна каюта и е 9 нощувки. Той обикаля Испания, Франция и Италия, като влизат Палма де Майорка, Ибиза, Барселона, Кан, Марсилия и др. Тръгването е от Чивитавекия край Рим.

Корабът Norwegian Epic

Много търсен от българите е круизът „Норвежки фиорди“ с кораба Norwegian GETAWAY с тръгване от Саутхемптън във Великобритания. Цената започва от 822 евро на човек в двойна каюта за 10 нощувки. Освен до фиордите, се обикаля още из Франция, Белгия, Нидерландия и Германия.

Намалението от 50% е Free At Sea и е за All Inclusive на корабите на NCL. Отстъпката важи за 5 пакета, които надграждат преживяването на круиза - напитки; гурме вечери в специализираните ресторанти; интернет; 50 евро кредит за брегова екскурзия на пристанище, а за избрани отплавания - 3-ти и 4-ти пътник заплащат само пристанищни такси. Цените излизат по 49 евро на човек за пакет за круизи 3 - 5 нощувки, 75 евро за круизи 6 - 8 нощувки, 100 евро за круизи 9 - 11 нощувки, 125 евро за круизи 12 - 14 нощувки, 150 евро за круизи 15 - 17 нощувки и 175 евро за круизи над 18 нощувки, обясни Радостина Янева.

Туристите получават:

  • пакет с напитки - всички спиртни напитки и коктейли, наливни вина, наливна бира, сокове и безалкохолни напитки, с цена в менюто до 15 евро за брой, през цялото време на круиза
  • Пакет вечери в специализираните ресторанти на борда. Поглезете вкусовите си рецептори на пътешествие с безплатни ястия в специализираните заведения за хранене. От 1 до 3 специализирани вечери в зависимост от продължителността на круиза.
  • Разгледайте повече от брега с 50 евро кредит за брегови екскурзии на всяко пристанище по маршрута за първи гост в каюта.
  • Поддържайте връзка, докато сте в морето с интернет пакет, който можете да използвате на целия кораб - от 75 мин. до 300 мин. в замисимост от продължителността на круиза за първи и втори гост в каюта.
  • Доведете цялото семейство на круиз и платете само пристанищни такси за 3-ти и 4-ти гости на избрани круиз

NCL е американска круизна компания, основана през 1966 г. и е регистрирана на Бермудите, но със седалище в Маями. Това е четвъртият по големи концерн в света по пътници в бранша. Разполага с 19 круизни кораба с тенденция за нарастване на броя им през следващите няколко години. През 2022 и 2023 г. пусна два кораба от т.нар. PRIMA-клас - Norwegian Prima и Norwegian Viva. Това ново поколение кораби се характеризира, че съчетава по невероятен начин изживяването от пътуването с огромен круизен кораб, на който обаче има повече свободно пространство и по-малко пасажери. По този начин, круизите предлагани на борда на корабите от PRIMA-клас, вече са истински премиум продукти. С построяването на тези два кораба, Norwegian Cruise Line дава ясна заявка да стане част от премиум сегмента на круизната индустрия.

Тя постави за първи път развлеченията на борда на ново равнище. На тях има по-пищни и по-разнообразни занимания. Не е рядкост да гледате някои от най-популярните спектали от сцените на Бродуей именно на корабите на NCL, при това напълно безплатно.

Димо Христов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати