Новини Събития

Остров Света Анастасия ще е домакин на диджей партита Solar Island

   
Остров Света Анастасия ще е домакин на диджей партита Solar Island

За трета поредна година остров Света Анастасия ще бъде домакин на фестивала Solar Island, който ще организира там поредица от диджей партита през лятото, съобщават организаторите.

Сред гостите от световната сцена, които са включени в програмата, са Hot Since 82, Бен Стърлинг, Ернан Катанео, Кристиан Бейър от дуото Âme, Виктор Калдерон и Любо Урсини.

Първото подобно парти на острова предстои в нощта на 30 юни срещу 1 юли, когато хедлайнер ще бъде Hot Since 82. Програмата ще започне още привечер и се очаква да продължи до изгрев слънце, като в останалата част от нощта зад пулта ще застанат също Любо Урсини и британецът Бен Стърлинг.

Второто голямо събитие от поредицата Solar Island на остров Света Анастасия ще се проведе на 5 август, когато гост ще е аржентинецът Ернан Катанео. На следващия ден - 6 август зад пулта ще застане Кристиан Бейер от дуото Âme.

Четвъртото голямо парти ще е на 12 август с участието на звездата от Ню Йорк Виктор Калдерон, работил със знаменитости като Мадона, Рики Мартин и Елтън Джон.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати