Транспорт

Разписанието на влаковете вече е достъпно и във Viber

   
Разписанието на влаковете вече е достъпно и във Viber

БДЖ разширява възможностите за достъп до информация за разписанията на влаковете, като за допълнително удобство потребителите на Viber могат да ползват новосъздадения чатбот "БДЖ-Информация". Чрез няколко стъпки с указания за дата, начална гара на заминаване и крайна гара на пристигане асистентът във Viber показва влаковете, които предстои да тръгват според зададените от желаещите да пътуват критерии.

БДЖ ботът позволява на всеки потребител бързо и лесно да провери разписанието на влаковете за всички градове в България за няколко дни напред, както и да следи актуална информация за закъснения на влакове.

Приятно допълнение за потребителите на приложението са и специално изработените тематични стикери, изразяващи емоции и приятни моменти от пътуването с влак. "В купето за морето", "Запазено място" и "Аз пазя природата" са само част от посланията, които вече ще разнообразяват чатовете на клиентите на БДЖ.

Присъствието на БДЖ във Viber е поредната стъпка на националния железопътен превозвач към предоставянето на нови и повече възможности за своите клиенти спрямо потребителските нужди. Пътешествениците в България вече ще получават разписанията на влакове лесно и удобно в мобилния си телефон през най-използваното приложение за комуникация в България - Viber.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати