Новини Транспорт

Wizz Air празнува 19 години с до 19% отстъпка за всички полети

   
Wizz Air празнува 19 години с до 19% отстъпка за всички полети

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света, празнува днес своя 19-и рожден ден с ексклузивна отстъпка до 19%* от цените на билетите в цялата си обширна мрежа. Промоцията е валидна за всички пътници, всички маршрути и всички резервации, направени днес на wizzair.com или чрез мобилното приложение на Wizz Air за неограничен период на пътуване. Това ще даде възможност на пътниците да опознаят редица вълнуващи дестинации на достъпни цени – независимо дали търсят нови ваканционни приключенияили планират следващото си бизнес пътуване. Офертите по повод рождения ден на авиокомпанията започват от едва 27.69 лв**.

На 19 май 2004 г. – точно преди 19 години, Wizz Air извършва първия си полет от Катовице до Лондон Лутън, с което поставя началото на едно забележително пътешествие. От тогава Wizz Air спечели доверието и лоялността на впечатляващите 315 милиона пътници, повече от 24 милиона от които са от България. Следвайки постоянния си ангажимент за постигане на високи резултати, авиокомпанията разширява своята флотилия с бързи темпове и днес разполага със забележителната бройка от 181 самолета Airbus. Wizz Air се гордее с най-младата флотилия в Европа, чиято средна възраст е едва 4,5 години, и с най-модерния самолетA321neo – олицетворение на ефективността и иновациите. 

Промоцията на Wizz Air за днешния рожден ден открива необятен свят от възможности за пътниците, които искат да планират перфектната си лятна ваканция. С гъвкавостта на неограничения период на пътуване пътниците могат да изследват спиращи дъха плажове, оживени градове и живописни пейзажи в обширната мрежа от дестинации на Wizz Air. Независимо дали става дума за почивка на облените от слънце брегове на Бари, Катания и Неапол, за потапяне в богатото културно наследство на европейски столици като Рим или Париж, или за опознаване на различните култури в Абу Даби, Ереван и Рияд, Wizz Air дава възможност на пътниците да създадат незабравими спомени, като направят резервация днес. 

Тази вълнуваща празнична промоция има за цел да възнагради лоялните клиенти на Wizz Air и да покаже признателността на авиокомпанията за тяхната постоянна подкрепа през годините. Периодът на пътуване е неограничен, което позволява на пътниците гъвкаво да планират пътуванията си според своите предпочитания, независимо дали става въпрос за почивка през уикендаили за пътуване, планирано за далечното бъдеще.

Тамара Никифорова, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „През последните 19 невероятни години Wizz Air остана отдадена на идеята да предоставя на пътниците достъпни, надеждни и устойчиви възможности за пътуване. Безкрайно се гордеем с вече спечеленото доверие и лоялност на 315 милиона пътници и сме решени да продължим мисията си да свързваме хора и да създаваме незабравими преживявания. Благодарим на нашите пътници за непоколебимата им подкрепа и ги каним да се присъединят към нас, за да отпразнуваме това важно събитие, докато превръщаме мечтите им за пътуване в реалност.

*Тази промоция е валидна на 19 май 2023 г. от 00:00 ч. до 23:59 ч. централноевропейско време („Промоционален период“). Отстъпката от 19% се отнася за цените без административната такса. Тя е валидна за всички полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение WIZZ по време на промоционалния период. Периодът на пътуване е неограничен. Цената е валидна само за резервации, направени на wizzair.com или чрез мобилното приложение WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации. 

**Еднопосочна цена, включваща административна такса. Включена е една ръчна чанта (макс. 40x30x20 см). Чантата за количка и всяка бройка регистриран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и в мобилното приложение WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати