Новини Събития

Къщата от Заклинанието вече приема гости

   
Къщата от Заклинанието вече приема гости

Къщата от „Заклинанието” вече приема гости. Феновете на ужасяващия филм могат да лагеруват в къщата, вдъхновила хорър франчайза на Warner Bros Discovery, съобщи NOVA.

Преживяването “Ghamping” ще позволи на туристите да отседнат на едно от осемте места на територията на къщата в Бурилвил, Роуд Айлънд, където някога е живяло семейство Перон. Феновете са запознати с това, тъй като именно досието на случая от Ед и Лорейн Уорън вдъхнови франчайза „The Conjuring“ да стартира през 2013 г. Наред с престоя на територията на къщата за страховита нощ на къмпинг, можете да си поръчате и обиколка на къщата, водена от компетентни екскурзоводи.

Според сайта Comicbook.com любителите на къмпингуването вече могат да резервират пътуване между юни и октомври за “Ghamping”. Цените на къмпингите започват от 300 долара на вечер.

Къщата от „Заклинанието” вече приема гости
Снимка: iStock

Франчайзът “Заклинанието” се превърна в огромен хит за Warner Bros Discovery, като събра много пари в боксофиса и се превърна в няколко спиноф филма, заедно с продълженията на водещия филм.

През април по време на Cinemacon заглавието на следващия филм от основния франчайз беше официално обявено: „The Conjuring: Last Rite“. В него Патрик Уилсън и Вера Фармига ще се завърнат, за да повторят ролите си на Ед и Лорейн Уорън. Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик ще напише сценария, а Джеймс Уан и Питър Сафран ще се завърнат към проекта като продуценти.

Беше потвърдено, че в стрийминг услугата Max на Warner Bros Discovery се подготвя телевизионно шоу. Действието ще се развива във вселената на “Заклинанието”. Уан и Сафран са изпълнителни продуценти на сериала и той ще се развива след събитията от филмите. Къщата от „Заклинанието” вече приема гости.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати