Новини Събития

Звезда от Париж открива лятото в Слънчев бряг

   
Звезда от Париж открива лятото в Слънчев бряг

Слънчев бряг традиционно е предпочитаната парти дестинация на България. И това лято няма да бъде изключение, а официалните събития за откриване на сезона вече са обявени. Те ще бъдат на 23 и 24 юни в реновирания Bedroombeach, а специално за събитието пристига една от най-актуалните звезди на френската клубна сцена – YAHMI. В момента той е резидент на луксозния клуб MatignonParis, който се намира в сърцето на Шан-з-Елизе. Артистът идва в България след поредица участия в Маракеш, Виена, Монреал и Люксембург.

 

Музикалната му история е повече от интересна. Той се запалва по миксирането на различни жанрове, когато е на 14 години. Причината за неговата първоначална страст е баща му, който е истински меломан. Така, без да има никаква представа как се става DJ, той започва да се учи сам с дисковете на баща си. С годините YAHMI превръща стаята си в импровизирано студио, а след училище работи като осветител в малък клуб. Един ден Dj-ят на смяна просто не се появява и YAHMI заема неговото място.

 

„Изпитах истински стрес, защото моментът, за който съм мечтал цял живот, настъпи някак неочаквано. Музиката ми, обаче, се хареса на всички в клуба и скоро бях негов резидент и селектирах музиката всяка вечер. Днес името ми е в програмата на престижни клубове в Париж като Mirage, CaféMarly, MademoiselleMouche, L'arc&Boum-Boum, но съм щастлив, че мога да обикалям целия свят и да представям своята „музикална вселена“. Тя е ретроспекция на хаус музиката с елементи на комерсиални хитове, които са любими на повечето хора“ – споделя YAHMI. Събитията на 23 и 24 юни в Bedroom beach са с ограничен капацитет.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати