Новини Хотели

Хотел Holiday Inn Plovdiv – уют и комфорт под Тепетата

   
Хотел Holiday Inn Plovdiv – уют и комфорт под Тепетата

Всеки един хотел под шапката на IHG (Intercontinental Hotels Group) носи различен привкус, съобразен с изискванията и предпочитанията на госта. Holiday Inn Plovdiv има привилегията да е единственият хотел Holiday Inn в България с уютната обстановка, съчетана с изключителен бизнес комфорт, подходящ, както за корпоративни бизнес клиенти, така и за семейства и пътуващи, които желаят да се потопят в магията на древен и вечен Пловдив.

Хотелът предлага както хотелско настаняване, така и възможност за наемане на зали, организиране на различен тип събития, като семинари, тим билдинг, обучения, презентации, интервю, представяне и др. Насладете се на разнообразна кухня в ресторант Etéreo, където може да откриете вкусна и винаги прясна храна. В Holiday Inn Plovdiv всеки детайл е замислен и сътворен, за да осигури комфортно и запомнящо се изживяване.

Екипът на хотел Holiday Inn Plovdiv ще направи престоя ви незабравим, ще се съобрази с изискванията ви и ще остави трайни спомени, към които ще искате да се върнете. 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати