Новини Транспорт

Колко струва да обиколите всички паркове Дисниленд със самолет

  27.06.2023 09:10  
Колко струва да обиколите всички паркове Дисниленд със самолет

Възрастните, които посещават увеселителните паркове на Disney, по известни като "Дисниленд", често дават лоша оценка, затова компанията решава да пусне изцяло ново изживяване с частен самолет.

Компанията предлага пътуване с частен самолет, което ще ви отведе по целия свят, за да посетите повечето от парковете за развлечения, съобщи The Washington Post.

 

24-дневното пътуване обхваща шест държави и започва от 115 000 долара на човек (минималната възраст за пътуването е 12, така че тийнейджърите също са добре дошли да се присъединят).

Пътуването „Паркове на Disney по света“ започва в Лос Анджелис, където ще посетите мястото, където започва всичко, и завършва почти месец по-късно в Орландо, Флорида. Междувременно ще можете да се насладите на предложенията на компанията в Токио, Шанхай, Хонг Конг и Париж, както и да се отбиете до световни забележителности като Голямата пирамида в Гиза и Тадж Махал.

В различните паркове на Disney ще бъдете третирани като VIP, с приоритетен достъп до атракции и поглед зад кулисите на железницата във Флорида.

За да придвижва  участниците по целия свят, Disney ангажира частен Boeing 757 с персонализиран интериор, позволяващ на всеки пътник да има малко допълнително пространство. Главен готвач и лекар на борда също ще присъстват на пътуването, с директни полети между всички места.