Новини Транспорт

България Еър с трети неделен полет до Варна през лятото

  27.06.2023 18:23  
България Еър с трети неделен полет до Варна през лятото

През активния летен сезон за максималното удобството на пътниците си „България Еър“ добавя допълнителен полет по вътрешната линия между София и Варна.

Третият неделен полет FB975/6 ще се изпълнява в периода от 2 юли до 27 август. Удобното разписание с час на излитане в 19:30 от столицата и връщане от Варна в 21:00 ч. ще зарадва всички пътници, избрали морския бряг за летния им отдих.

С „България Еър“ топлият пясък и морският бриз са на по-малко от час разстояние, а неделя вечер е подходящ момент за прибиране след уикенд край вълните или начало на нова лятна ваканция с гледка към морето.

Авиокомпанията предлага и още 2 опции за пътуване до дестинацията в неделя - с тръгване в 15:30 ч. от София и връщане от Варна в 17:00 ч., както и късен полет, излитащ от София в 20:30 с обратно връщане от морската столица в 22:00 ч.

Цените за еднопосочно пътуване до слънчевата Варна започват от 50 евро в икономична класа, като билетът включва ръчен багаж до 10 кг, дамска чанта или лаптоп, безплатни напитки и шоколадче на борда, както и безплатен check-in 24 часа преди полет.

Националният превозвач предлага на своите пасажери увеличени честоти и удобно полетно разписание през целия летен сезон, за да гарантира максимална свързаност между дестинациите и оптимални възможности за планиране на свободното време. Благодарение на подобрените функционалности на сайта пътниците имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.Анкета

Къде почивахте лятото?


Резултати