Събития

Над 300 собственици на мотори Harley Davidson от Балканите пристигат във Велико Търново

  06.07.2023 10:09  
Над 300 собственици на мотори Harley Davidson от Балканите пристигат във Велико Търново

Над 300 собственици на мотори Harley Davidson от Балканите пристигат във Велико Търново в края на седмицата, съобщи за БТА Петър Стефанов, домакин и инициатор на срещата.

В ежегодната среща на H. O. G. – Harley Owners Group,  ще се включат участници от България, Гърция и Турция. За първи път сбирката ще се състои в старата столица и е част от културния календар на Община Велико Търново.

На 7 юли на площада пред Царевец ще бъде изградена сцена, на която ще се изявят музикантите от група Overhook, както и таланти от „Гласът на България“. Концертът започва в 19:00 часа. На място ще бъде организиран и кетъринг, а входът за събитието е свободен.

На следващия ден от 11:00 часа на улица „Христо Ботев“ собствениците на мощните мотори ще се срещнат с всички, които желаят да се снимат с тях или да научат повече за легендарната марка, след което ще се отправят към Габрово и архитектулно-историческия резерват „Етъра“. Петър Стефанов е един от първите притежатели на мотор от тази марка в България отпреди 17 години, въпреки че нейното представителство в България е създадено през 2015 година.