Транспорт

WIZZ Air пусна 10% отстъпка за избрани полети

  06.07.2023 14:05  
WIZZ Air пусна 10% отстъпка за избрани полети

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, обявява промоция на 6 юли, с която предлага 10% отстъпка от цените на билетите за вълнуващи, избрани маршрути в обширната си мрежа. Офертата дава възможност на клиентите да пътуват още по-изгодно до примамливи дестинации това лято до 30 септември 2023 г. Ексклузивната отстъпка е валидна само днес на wizzair.com и в мобилното приложение на Wizz Air.

Мисията на Wizz Air е да направи пътуването достъпно за повече хора. Авиокомпанията кани своите пътници да се отправят на вълнуващи пътешествия от България това лято. Наред с утвърдените маршрути от София до Стокхолм и Женева, авиокомпанията разширява своите хоризонти с добавянето на атрактивни полети, свързващи София с Рияд, Саудитска Арабия, и Ереван, Армения. Пътниците от българското Черноморие ще могат да се насладят и на удобните полети, които Wizz Air предлага от Варна, до страхотни дестинации като Израел, Кипър, Обединеното кралство, Австрия, Германия, както и много други.

За Wizz Air:
Wizz Air, най-бързо развиващата се нискотарифна авиокомпания в Европа, оперира флотилия от 184 самолета Airbus А320 и А321. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 51.1 милиона пътници за финансовата година F23, приключваща на 31 март 2023 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света за 2022 г. от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Авиокомпания на 2019 г. и 2023 г. от Air Transport Awards – най-желаното признание, което авиокомпания или отделна личност може да получи, открояващо личност или организация за впечатляващо представяне, иновации и ексклузивна услуга. Wizz Air беше призната за „Най-устойчивата нискотарифна авиокомпания“ от Световните награди за финансова устойчивост за 2022 г. и за „Глобално екологично устойчивата авиокомпания на годината“ от CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.