Оферти

7 нощувки на о-в Пукет, Тайланд

  11.07.2023 15:24  
7 нощувки на о-в Пукет, Тайланд

7 нощувки на о-в Пукет, Тайланд - организирано пътуване

Дата: 11.12.2023-20.12.2023

1-ви ден 11.12.2023: СОФИЯ – ИСТАНБУЛ                                                      

Заминаване от София в 21:30 ч. за Пукет с прекачване в Истанбул. Кацане на летище Истанбул в 23:55 ч.

2-ри ден 12.12.2023: ИСТАНБУЛ - ПУКЕТ               

Излитане от Истанбул в 02:15 ч. Пристигане на международно летище Пукет в 15:40 часа. Посрещане от представител на фирмата-партньор и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

3-ти ден 13.12.2023:

Закуска в хотела.

Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии.

Свободно време за плаж, почивка и забавления на един от най-красивите острови в Андаманско море. Насладете се на безкрайните бели плажове, кристалното море, многобройните магазини, уютните заведения, предлагащи голям избор от морска, интернационална и тайландска кухня, и винаги усмихнатите местни жители. Не пропускайте и енергичния и изпълнен с изненади нощен живот на най-известния плаж на острова - Патонг.

Вечерта,при желание: „Сиам Нирамит Шоу“, с вечеря - препоръчително(срещу допълнително заплащане от 2200 бата, около 60 евро на човек). „Сиам“ е предишното име на Тайландското кралство отпреди 100 години. „Нирамит“, означава „Създаден от магия“. Siam Niramit отворя врати за първи път в Банкок през 2005 г. и е смятано за шоуто, което трябва да се види в Тайланд, представяйки изкуствата, културата и историята на Тайланд. Siam Niramit отворя врати в Пукет през 2010 г. с повече атракции и развлечения.

Нощувка.

4-ти ден 14.12.2023:                                                                   

Закуска в хотела.

Свободно време за плаж и развлечения.Вечерта възможност за посещение на „Шоу Фантазия”, с включена вечеря (срещу допълнително заплащане от 2500 бата, около 68 евро на човек). Най-грандиозното и пищно шоу, което някога сте виждали, е на остров Пукет в Тайланд. Казва се Phuket FantaSea и съчетава красота, елегантност, музика, огромни декори, стотици артисти и живи животни. Това е най-големият увеселителен парк на острова, който ежедневно събира хиляди туристи, които са готови да се потопят в света на магията и фантазията. Разположен е на площ от 57 хектара и включва атракции, детски площадки, зоологическа градина, има редки албиноси животни и влечуги.

Нощувка.

5-ти ден 15.12.2023:                                                                                 

Закуска в хотела.

Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до островите Пи-Пи с включен обяд (срещу допълнително заплащане от 2800 бата, около 76 евро на човек, продължителност около 8 часа).Ще се качим от марината на бърза лодка и директно ще се отправим към Maya Bay, където е сниман филма „Плажът”. Ще видим залива и ще имаме възможност да направим снимки от палубата на лодката, след което ще имаме време да се потопим в кристалните води на Loh Samah и пещерата Pileh, ще преминем близо до пещерата Виникг – дом на лястовици, които гнездят там и да видим „Плажа на маймуните“. Ще се насладим на красивия подводен свят на големия коралов риф Хин Кланг и ще обядваме в ресторант на Phi Phi Natural Resort. След обяд ще имаме свободно време за плуване и шнорхелинг на „Bamboo Island”.  А за почитателите на подводния свят, наблизо има и коралов риф.

Връщане в хотела около 18ч. Нощувка.

6-ти ден 16.12.2023:                                                                                                         

Закуска в хотела.

Свободно време на о-в Пукет или възможност за допълнителна екскурзия до залива Панг-Нга и острова на Джеймс Бонд с включен обяд (срещу допълнително заплащане от 2800 бата, около 76 евро на човек, продължителност около 9 часа). Трансфер от хотела до марината, от където ще се качим на бърза лодка и ще се отправим към залива Панг-Нга преминавайки през остров Панак. Ще посетим острова Кох Тапу популярен като острова на Джеймс Бонд (където е снимана една от частите на филма). Ще се возим на кану в залива Ко Хонг и ще преминем през мангровите гори. Обяд в мюсюлманското селище Кох Пани изградено върху дървени колони (включен в цената на екскурзията). Свободно време за плаж и шнорхелинг на острова Кох Кай Най.

Връщане в хотела около 18ч. Нощувка.

7-ми ден 17.12.2023:                                                                 

Закуска в хотела.

Свободно време за пълноценна почивка и разходки из острова.                                                 

8-ми ден 18.12.2023: 

Закуска в хотела. Свободно време за пълноценна почивка и разходки из острова.

Вечерта при желание: Simon Cabaret Show (срещу допълнително заплащане от 1100 бата, около 30 евро на човек, продължителност около 3 часа).

Нощувка.

9-ти ден 19.12.2023: 

Закуска в хотела. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището за полета до Истанбул в 21:30ч..

10-ти ден 20.12.2023:                                                                                                     

Кацане в Истанбул в 5:45ч. Полет в 08:45 ч. Истанбул – София. Кацане на летище София в 09:05 ч.

Хотели към програмата: 

Best Western Patong Beach - ★ ★ ★ ★/ Патонг / Закуска / Superior

   - 1477 € на човек в двойна стая 

Suprime Kamala Beach resort - ★ ★ ★ ★ / Район – Камала / Закуска / Ocean view Balcony

   - 1495 € на човек в двойна стая 

Grand Mercure Phuket Patong- ★ ★ ★ ★ ★ / Район - Karon / Закуска / Superior

   - 1757 € на човек в двойна стая

SAii Laguna Phuket  ★ ★ ★ ★ ★ -  / Бангтао / Закуска / Deluxe

   - 1831 € на човек в двойна стая

За повече информация вижте ТУК.