Турагенции

Мистрал травел прави четвърти Mega Paralia Festival в Гърция

  16.07.2023 12:12  
Мистрал травел прави четвърти Mega Paralia Festival в Гърция

Паралия Kатерини е едно от атрактивните градчета на гръцкото крайбрежие и популярно сред българите. Известно е с красивите си плажове, невероятни гледки и не на последно място с нощния си живот. След успешното трето издание на Mega Paralia Festival през юни, туроператорът „Мистрал травел“ организира четвърти парти фестивал - Mega Paralia Festival през септември. Той ще започне на 7 септември и ще продължи до 10 септември 2023 г., като обещава 3 дни, изпълнени с незабравими емоции и много веселба. 

На него се очакват на 300 българи, които обичат партитата. „Фокусът на фестивала Mega Paralia е да се съчетаят, спорт, забавление и почивка“, обяви Борис Карагеоргиев, управител на „Мистрал травел“. Туроператорът предлага автобусна екскурзия до Паралия Катерини на цена, започваща от 229 лв. на човек. Пакетът включва транспорт в модерен климатизиран автобус, 3 нощувки в избрани от клиента хотели, 3 закуски и вечери, представител на агенцията по време на целия престои и медицинска застраховка. 

Същинското забавление обаче се състои в организираните от „Мистрал травел“ 3 събития. Предвидени са партита на плажа в най-добрите барове, така и в нощни клубове - петзведният Gold Club и Roof top night bar.

„Работим с някои от най-горещите клубове в Гърция – Gold Club и Roof top night bar. Тези места наистина ще успеят да потопят всеки в гръцката парти култура и традиционно всички любители на купоните си изкарват страхотно“, изтъква Карагеоргиев. 

Гърция е много популярна дестинация сред българите и е известна в цял свят с нощния си живот. За това не е изненада, че интересът към подобен тип събития е огромен. През юни близо 300 българи посетиха фестивала, а през септември се очакват дори повече ентусиасти. Макар и този месец да се счита вече есенен, в Гърция времето е все още перфектно за море и летни забавления. С „Мистрал травел“ може да си откраднете последни късчета лято.

Забелязват се повишени резервации като цяло за Гърция, не само за младежкия фестивал в Паралия Катерини. Сред най-популярните дестинации на „Мистрал травел“ са Халкидики, Закинтос и Корфу. Очаква се силно българско присъствие в южната ни съседка през целия летен сезон.

Паралия Катерини предлага красиви плажове, спокойни лазурни води и уникални летни партита. Открийте купонджията в себе си и си подарете дълъг уикенд в Гърция, който ще ви зареди с топли спомени и положителни емоции за края на сезона!

Габриел Драгиев