Заведения Новини

Ресторант Левант отговориха на нападките на хотелиера Венелин Ташев

  16.07.2023 12:18  
Ресторант Левант отговориха на нападките на хотелиера Венелин Ташев

Елитният морски ресторант „Левант“ отговори на нападките на хотелиера Венелин Ташев. Заведението, което е предпочитано място заради разкошната си храна и европейско обслужване, стана обект на медийна атака от несебърския бизнесмен и хотелиер Венелин Ташев. От „Левант“ изпратиха становище до медиите.
Публикуваме го цялото:
"До най-великия хотелиер в България, до най-богатия, до най-красивия, вносителят на НОВОТО, спасителят на туризма. До общинския съветник Венелин Стоянов Ташев, построил най-грозните общежития, човекът който унищожи хилядолетния плаж „Робинзон“, който бетонира пясъка и изсече вековна гора. 
Ние от „Левант“ не сме мутри. Ние не сме брали душа, както ти с 8 куршума от калашник. Ние не сме трепали чужденци в нашите дискотеки. Дължа ти отговор единствено заради златните момчета Аспарух и Росен, които работят по 20 часа, за да го има “Левант“.
„Левант“, който изградихме от едно сметище. „Левант“, който ти искаш да затвориш. „Левант“, срещу който ти написа 8 жалби и 8 институции минаха на проверка за последните 3 дни.
Петима брилянтни юристи ни защитават от сутрин до вечер и ни защитават безплатно. Те знаят ти какво искаш да направиш. Ти изпрати за 2 години и орди с полиция. Спяха ни пред къщата и се криеха по храстите. Викат ни денонощно да пишем, дават ни обяснения и управители, и сервитьори, и градинари.
Борихме се в съда срещу три дела, образувани от тази полиция, дето ти слугува, защото ти си велик. Купил си си бели чехлички от сергиите в Пукет, качил си се на Rolls Rouce и всички трябва да ти се кланят. 
Земята, за която говориш, е заграбена от теб за 100 лева на квадратен метър на първа линия и на мен ми я продаде два пъти – един път двойно, и един път за 80 000 евро, 284 квадрата. Земята, за която ни изнудваше в продължение на години, тази, на която ние те посрещахме с бутилки уиски. 
Сега ти пречи шумът. Не ти пречи думкането на твоите колони от чалготеката, която направи върху плажа, с която умишлено гониш клиентите на „Левант“. Сега пищиш уплашено, че са ти счупили камерата, камерата, която гледа вътре в ресторанта. Пишеш статии и викаш телевизии да правиш мръсотии, така си свикнал, цял живот. Доносник!"
От „Левант“ са категорични, че всяка следващата статия, която уронва престижа им, ще бъде парирана в съда по съответния законов ред.