Заведения Новини

Ресторант Amara Sugar става популярно място в Слънчев бряг

  22.07.2023 11:36  
Ресторант Amara Sugar става популярно място в Слънчев бряг
Ресторант Amara Sugar предлага изискана обстановка
  Снимки: Amara Sugar

В Слънчев бряг няма много ресторанти с добра кухня и обслужване, но Amara Sugar в курорта става популярно и изискано място за обяд и вечеря. Намира се покрай басейна на бутиковия хотел Amara Sugar в близост до Какао бийч. Кухнята е повлияна от Марбея в Испания и е поверена на турски шеф готвач. Собственичката Тонка Митрева от Несебър живее през студените месеци в Марбея и е донесла испанския дух в Слънчев бряг от две години. Тя купува само пресни и качествени плодове, зеленчуци, меса, риби и други продукти. Последният улов за деня на лодките в Несебър е винаги най-актуалното предложение в менюто на ресторанта. А хамонът и чоризото идват от Испания.

Заведението е с изискан интериор и меню с най-кулинарните фантазии и подбрани вина. Собственичката очаква гостите си, за да ги изненада с отбрани специалитети, на които могат да завидят дори ресторантите в Испания. Amara Sugar привлича туристите, които обичат съчетанието от изискана кухня, спокойствие и привлекателни цени.

Ресторантът е за ценителите на вкусната морска храна и отличното обслужване. За него се говорят само хубави неща сред българите и румънците. Посетителите разказват за невероятната кухня, подредената с вкус обстановка и високото ниво на обслужване. И през този сезон заведението глези многобройните си гости с превъзходни специалитети, докато се наслаждават на гледката на басейна и цветята.

Мирослав Иванов, Слънчев бряг