Събития

Плаж SEE ME в Шкорпиловци – Виж ме и ще се върнеш

  28.07.2023 16:40  
Плаж SEE ME в Шкорпиловци – Виж ме и ще се върнеш
Това е един от най-модерните плажове у нас
  Петя Георгиева

Заигравката с името на едно от райските кътчета по Северното Черноморие не е случайна! SEE ME BEACH е един от най-модерните и нашумели плажове у нас. Намира се само на около 40 км. от Варна в Шкорпиловци.

Виж ме и ще се върнеш – така посрещат гостите си на този плаж. Пясъкът, морето и вкусната храна ще бъдат причина да се влюбиш.

За миг ти се струва, че си далеч от суетата и не си в Родината. Любезни млади момичета и момчета забъркват коктейли и те предразполагат да опиташ вкусната храна в ресторанта и бара.

На по-претенциозните клиенти предлагат наргиле и страхотни шатри на два етажа, с охладителна система и невероятна гледка. С една дума – за всеки по нещо!

Интересното е, че тук се намира именно най-дългият плаж в България – почти 13 км, а на места широчината му достига внушителните 100 метра. Освен безспорно най-дългият плаж, това го прави и най-просторният. Той е част от една много дълга пясъчна ивица. Тя започва от къмпингите "Рай" и "Романтика" на север и достига чак до Черни нос на юг. Това е един от най-екологично чистите запазени плажове на нашето Черноморие. Определено има своите предимства спрямо другите по-известни.

На разположение на туристите за настаняване са Еко Парк "Шкорпиловци", Long beach Resort, къщи за гости и бунгала – на 5-10 минути от плажната ивица. Спокойствието и чистотата на плажа, както и близостта до морската столица, правят мястото още по-притегателно за отдих и истинска почивка.


Петя Георгиева