Оферти

Коледа и Нова година на Филипини - Палаван, Ел Нидо и Бохол

  01.08.2023 15:36  
Коледа и Нова година на Филипини - Палаван, Ел Нидо и Бохол

1 ДЕН: София ( 22.12.2023г.)

Отпътуване с полет от София за Себу ( през Доха) с Катарски авиолинии в 12:55. Желателно явяване 2 часа преди полета.

2 ДЕН: СЕБУ ( 23.12.2023г.)

Пристигане в Себу в 17:55 и посрещане. Трансфер до хотела. Настаняване и свободно време за почивка. Нощувка в  Costabella Tropical beach Resort 4* ( или подобен)              https://costabellaresort.com/

3 ДЕН: СЕБУ – ЕЛ НИДО ( 24.12.2023Г.)

Закуска и свободно време до трансфера за летището за полет до El Nido, което е не само едно от най-красивите кътчета на Филипините, но и в света. Намира се в северната част на остров Палаван, а 40-те островчета в района, образуват архипелаг, където може да се отдадете, както на шноркелинг и гмуркане, така и на риболов или просто да се излежавате под палмите и да се любувате на тюркоазените кристални води. Кацане в 16:45 и трансфер за El Nido Garden Resort 4*. Настаняване и свободно време.

4 – 5 ДЕН: ЕЛ НИДО ( 25 - 26.12.2023г.)

Свободно време за плаж и опции  за допълнителни екскурзии до Голямата лагуна и Пещерите Cudugnon и Cathedral Cave.

6 ДЕН: ЕЛ НИДО - ПАЛАВАН ( 27.12.2023Г.)

Закуска и потегляме за Пуерто Принцеса. Настаняване в ранният следобяд  в хотела и свободно време. Нощувка в Aziza Paradise Hotel 3* https://www.azizaparadisehotel.ph/  .

7 ДЕН: ПАЛАВАН И ПОДЗЕМНАТА РЕКА ( 28.12.2023г.)

Закуска, след което се отправяте за  Сабанг (с продължителност ок. 2 часа), където ще можете да видите Подземната река- тя е едно от Седемте природни чудеса на света. На пристигане ще се регистрирате и ще получите инструктаж преди да се качите на моторна лодка/кану, с която ще разгледате пещерата. Паркът е обявен за част от световното природно наследство от ЮНЕСКО. В него се намира най-голямата плавателна подземна река в света, с дължина 8,2 километра. С вашето кану ще навлезете до 1,5 км в пещерата, тъй като реката продължава с характерните за парка назъбени варовикови и мраморни скали. Ще можете да видите сталактити и причудливи скални образувания, а извън пещерата специфичния куполовиден амфитеатър и катедрала в парка. Обяд, след което ще продължим за сити тур в Пуерто Принцеса. По време на него ще посетите музея на Втората световна война, Плаза картел, където са били изгорени живи филипински и американски затворници от Втората световна война, Природния парк на Палаван, в който ще можете да видите ендемичния за Филипините вид крокодил, който е включен в списъка на застрашените животни и центъра за опазване на животните. Късния следобед завръщане в хотела. Нощувка в Aziza Paradise Hotel 3*.

8 ДЕН: ПАЛАВАН – СЕБУ – БОХОЛ  ( 29.12.2023г.)

Закуска и сутрешен трансфер до летището за полет до Себу в 11:50. Кацане по обяд и свободно време за разходка и обяд в града. Следва трансфер до пристанището, откъдето с бърз ферибот ще се придвижим ранният следобяд до Бохол - един от най-красивите острови на Филипините. Посрещане и трансфер за настаняване в  Modala Beach Resort 4* хотел.  https://modala.ph/

9 ДЕН: БОХОЛ, ШОКОЛАДОВИТЕ ХЪЛМОВЕ И КРУИЗ ПО РЕКА ЛОБОК ( 30.12.2023г.)

  

Закуска и следва тур из острова. Ще посетим някои исторически забележителности и църквата Баклайан, най – старата християнска църква на острова и под егидата на ЮНЕСКО, ще преминем през махагоновите гори и ще спрем да се полюбуваме на Шоколадовите хълмове, както и да видите най-малкият примат Тиършир, след което ще се отправим с корабче по река Лобок, където ще имаме и обяд, на който ще опитате традиционната местна кухня, докато пред очите ви се редуват пейзажи от красивата природа на Филипините. Следобяд завръщане в Modala Beach Resort 4* хотел.  https://modala.ph/

10 ДЕН: БОХОЛ ( 31.12.2023г.)

  

Закуска и свободно време за плаж и приготовления за посрещане на Новата 2024г.

11 ДЕН: БОХОЛ ( 01.01.2024г.)

Честита Нова Година! В днешният ден може да се насладите на прекрасният плаж пред хотела, а за желаещите вечерта, могат да се запишат на екскурзия за наблюдение на светулки.

12 ДЕН: БОХОЛ ( 02.01.2024г.)

Свободно време за плаж и развлечения или опции за допълнителни екскурзии за Наблюдение на делфини.

13 ДЕН: БОХОЛ – СЕБУ - СОФИЯ ( 03.01.2024г.)

Закуска и трансфер за пристанището, откъдето с бърз ферибот за около 2 часа ще пристигнем в Себу, посрещане и трансфер за летището, откъдето с полет на Катарски авиолинии в 17:55 ще се отправим към София.

14 ДЕН: СОФИЯ ( 04.01.2024г.)

Кацане в София в 11:50. Добре дошли у дома!

За повече информация вижте ТУК.