Новини Събития

Банкова карта от УниКредит Булбанк предлага редица удобства, свързани с бизнес и лични пътувания

  09.10.2023 09:42  
Банкова карта от УниКредит Булбанк предлага редица удобства, свързани с бизнес и лични пътувания

УниКредит Булбанк и Mastеrcard предлагат на клиентите на банката MasterCard® World Elite, карта от най-висок клас, предназначена за клиенти на Частно банкиране. Картата е част от план “Private” за ежедневно банкиране - осигуряващ предимства на клиенти при пътувания, в разплащания и редица други привилегии.

Mastercard® World Elite от УниКредит Булбанк е първата премиум дебитна карта от този клас в Европа и преобразява начина на плащане, но и качеството на преживяването. Тя предлага възможност за редица удобства, свързани с бизнес и лични пътувания на клиентите.

Сред тях са: безплатен достъп до едни от най-използваните бизнес летищни салони за клиента и двама придружители.

Fast track - Бързо преминаване през проверка на багажa в над 70 летища в целия свят.

Глобална свързаност с Global Data Roaming - Безплатен роуминг извън Европейския Съюз.

"В партньорството ни с Mastercard винаги сме успявали да предлагаме иновативни и ефективни решения, насочени към клиента. С картата Mastercard World Elite предоставяме максимално удобство и комфорт на клиентите, както в разплащанията им, така и по време на бизнес и лични пътувания. Затвърждаваме приоритета ни да предоставяме най-добрите в класа си банкови услуги и финансови решения, персонализирани за всеки клиент. Целта ни е да поддържаме и подобряваме високите стандарти и в бъдеще", коментира Цветанка Минчева, Главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.

"Партньорството на УниКредит Булбанк и Mastercard гарантира на клиентите в България, че ще са сред първите, които ползват най-съвременните дигитални преживявания и получават висока добавена стойност в ежедневието си. Общите ни ценности работят изцяло в полза на клиента, като гарантират качество и сигурност", допълни Ваня Манова, Мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Ексклузивно до края на февруари 2024 г. Mastercard World Elite картодържателите могат да се възползват от 6 месеца ексклузивен и безплатен достъп до бизнес салоните на 1300+ летища в 600 града в 148 страни. Картата може да бъде заявена през личния банкер.