Новини Събития

Фестивал Винен тур около света ще се проведе във Варна

  09.10.2023 13:36  
Фестивал Винен тур около света ще се проведе във Варна

Специално за ценителите на вина  на 15-ти октомври /неделя/ от 12.00 до 20.00 ч. в кк Св.Св. Константин и Елена, в Aquahouse Hotel&Spa, Българската асоциация на сомелиерите и виноценителите провежда фестивал “Винен тур около Света”. Фестивалът обединява  виното и кулинарните  преживявания с културни пътешествия. Това е събитие, което не трябва да пропуснете, и ето защо:

1. Пътешествие из пет континента: Фестивалът ви води на вълнуващо пътешествие, представяйки вина от винените региони на света. Ще имате възможността да опитате истински вкусове на различни култури.
2. Ексклузивни дегустации. Имате възможността да научите повече за производствения процес, характеристиките на вината и какво ги прави толкова уникални.
3. Кулинарно изживяване. Ще  се потопите в изкушаваща гурме кухня, съчетана с подбрани вина, които ще ви осигурят незабравимо изживяване.
4. Културни събития. Очаквайте музика, която ще ви отведе на увлекателно пътешествие в света на културното богатство.
5. Специални оферти. Това е чудесна възможност да откриете и закупите любими вина на специални цени.

Не пропускайте този невероятен фестивал, който ще ви отведе на вълнуващо пътешествие през света на виното. Присъединете към нас за незабравимо винено изживяване. Наздраве!