Новини Събития

Франция ще презентира туризма си в София

  12.10.2023 09:00  
Франция ще презентира туризма си в София
Абатството Мон Сен Мишел е сред най-големите забележителности във Франция
  Мирослав Иванов

Френската агенция за развитие на туризма (Atout France) кани български туроператори и туристически агенции на B2B семинар в София, на който ще представи зимни, летни и културни дестинации за широката публика у нас, съобщиха за TravelNews от институцията. Събитието ще се състои на 18 октомври 2023 г. в хотел Hyatt Regency Sofia от 14 часа. Участието е безплатно, като могат да се включат всички компании, които имат интерес да се запознаят с актуалните оферти за предстоящия ски сезон във Франция. Освен това да се срещнат с бъдещи свои партньори – френски туроператори и хотели.

Франция ще презентира „Дисниленд“ край Париж, своята част от Алпите за ски туризъм, която предлага сред най-известните курорти в света - Val Thorens, Les ArcsA, Alpe d’Huez, Les 2 Alpes, Les Sybelles.

Туроператорите могат да направят директни контакти с френските хотелски вериги Fabulous Hotels, които са близо до „Дисниленд“, и веригите Les Etincelles, Labellemontagne и др. Също така и с летищата във Франция на най-големия оператор в света – Vinci Aiports. От туристическите агенции ще присъства Transglobe, която предлага входящ туризъм във Франция.

Специално внимание ще бъде обърнато още на възможностите за речни круизи чрез презентация на тези по долината на река Лоара, където може да видите най-приказните замъци, и по река Сена от Париж. Те ще бъдат показани от лидерът на речни круизи в Европа – Croisieurope.

Регистрацията става онлайн чрез този линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclclBkwdDfk7NgXSsby9bTkQ7imQyDCJDZL58Zrpjgg2QhZw/viewform.

Мирослав Иванов