Оферти

Почивка на остров Бахрейн – перлата в короната на Арабския свят 2023 г.

  18.10.2023 15:45  
Почивка на остров Бахрейн – перлата в короната на Арабския свят 2023 г.

Снимки и видео от сърдечното посрещане от нашите бахрейнски домакини на първия чартър от България в историята на Кралство Бахрейн може да видите на Facebook страницата ни.

Впуснете се в едно незабравимо и ново пътешествие до остров Бахрейн – скритото бижу на Персийския залив. Райски остров, на който магически се преплитат пясъчни плажове с фин пясък, сапфирено синьо море, впечатляваща съвременна архитектура и хилядолетни археологически находки. Ще реклаксираме на плажа, ще плуваме в Персийския залив, ще усетим магнетичния чар на пустинята и ще се докоснем до древната арабска култура – каним Ви да опознаете Бахрейн с нас!

Предимства на програмата

  • Бахрейн е най-добрият избор за пълноценна островна почивка през зимата - с дневни температури през ноември 25-30 градуса и топла морска вода, където можете да плажувате пълноценно!
  • С директния чартър от София сте на острова само за 4 часа.
  • Оптимизирани допълнителни екскурзии по желание на базата на ценния опит от първия ни чартър през 2022 г. Предлагаме ви обиколка на остров Бахрейн и столицата Манама, както и тур с кораб до емблематичния остров Джарада.
  • Избор от четири хотела за всеки вкус и бюджет:
  • Novotel Bahrain Al Dana Resort е 4-звезден хотел със собствен плаж, който предоставя най-доброто съотношение цена-качество на острова.
  • The Art Hotel & Resort Amwaj Islands 5* е изборът на тези, които търсят безкомпромисен лукс. Хотелът се отличава с уникална архитектура, перфектно обслужване, 3 басейна, частен плаж, мини изкуствен остров, както и аквапарк и водни атракциони за най-малките.
  • Elite Resort & Spa е 4-звезден хотел със собствен плаж, носител на редица награди като например за "Най-добър четиризвезден курорт в Бахрейн за 2018 г." и "Луксозен курорт и спа на 2017 г.".
  • Ramada by Wyndham e по-бюджетен градски хотел в Манама, в който ще усетите най-пълноценно духа на Бахрейн и е подходящ за тези, които не търсят почивка на море, а екскурзия до нова и непозната арабска страна.
  • Екскурзовод на български език, с когото може да опознаете всичко най-интересно от острова.
  • Висок стандарт на изхранване в хотелите като имате избор между включена закуска или закуска и вечеря в зависимост от това дали предпочитате да вечеряте в хотела или в ресторантите наблизо.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0887 220 66102 940 11 000884 866 02402 940 11 11 или Резервирай онлайн.