Новини Турагенции

Crusit отправя предизвикателство с хавайско приключение на круиз

  18.10.2023 15:48  
Crusit отправя предизвикателство с хавайско приключение на круиз

Crusit отправя предизвикателство към своите клиенти да опитат нещо различно. Седем дни Хавайски острови с круизна компания NCL и кораб Pride of America. Маршрутът на круиза включва:

  • Хонолулу (о-в Оаху, Хавай)
  • Кауаи (о-в Хавай)
  • Хило (Хавай)
  • Кайлуа-кона (Хавай)
  • Науилиуили
  • Хонолулу (о-в Оаху, Хавай)

Цените започват от € 995 и в зависимост от избрания период и пакет включват пристанищни такси във всички точки от маршрута, настаняване в двойна каюта за периода на целия круиз, хранене на пълен пансион на борда, ежедневно почистване на каютите, разнообразни дневни и вечерни развлечения на борда на кораба, ползване на откритите басейни, шезлонги и джакузи и ползване на фитнес центъра.

Храненето на борда на корабите на NCL е FreeStyle – без фиксирани часове, ресторанти, маси.

Хонолулу (остров Оаху, Хавай)

Хонолулу е място, където винаги има какво да се прави. В Уайкики можете да вземете уроци по сърф, да направите разходка с кану или просто да се насладите на залеза от Уйакики бийч. Ако се отправите към източния бряг, можете да се гмуркате в Националния резерват - заливът Ханаума - едно от най популярните места за шнорхелинг в света. Можете да посетите Китайския квартал, или зоопарка Хонолулу и аквариума Уайкики. Разбира се, не пропускайте да опитате местната кухня.

Хило (Хавай)

Хило е място, където хората непрекъснато трябва да се съобразяват и да се учат от законите на природата. Градът е разположен в подножението на два вулкана - Мауна Кеа, в момента заспал, и Мауна Лоа, все още действащ. Дъждовните гори в района са оцелели след две цунамита в последните 60 години и красивите водопади, тропическите градини и гъстите гори ни карат да повярваме, че Раят е на земята, зад следващия завой.

Повече подробности за това приключение може да откриете тук.

Теодора Петрова