Новини Хотели

Какво превръща Grand Hotel Therme в идеалната есенна дестинация?

  24.10.2023 10:27  
Какво превръща Grand Hotel Therme в идеалната есенна дестинация?
Grand Hotel Therme е невероятен петзвезден комплекс
  Grand Hotel Therme

Когато става дума за есенно бягство, малко неща са по-приятни от топло СПА и следобеди край камината. Ако уютът за вас е свързан с пътуване, красиви планински гледки и релакс в топлия минерален басейн, то Grand Hotel Therme със сигурност ще ви допадне. Хотелът е сгушен в село Баня, Разлог, между трите величествени планини – Пирин, Рила и Родопи. Селото е запазило и до днес живописната си природа, своята красота и очарователност. Това прави дестинацията повече от примамлива!


Планините определено крият своя чар през есента - семействата често избират да правят разходки или велосипедни турове из красивите есенни гори. По този начин могат да се потопят в природата и да се насладят на свежия въздух, който предлагат планините.
В същото време, СПА комплексите предлагат възможности за релаксация  на родителите и забавления за децата. Масажи, топли басейни и уелнес процедури са само част от насладите, които можете да си подарите. 
Grand Hotel Therme е същински пионер в българското СПА и категорично е мястото, където може да получите най-добрите услуги. Това не е просто суперлатив, а факт, доказан от приза „СПА на годината“, който безусловно затвърди Grand Hotel Therme и Pulse Therme като най-притегателните локации на СПА картата на България. СПА комплексът Pulse Therme получи и награда в категорията “Най-добър термален СПА център”.

Това е най-големият СПА център

в България и е отворен както за гостите на хотела, така и за външни посетители. Предстои центърът да заработи на пълни обороти и да отвори всичките си зони този есенен сезон. Цялата площ от около 10 000 кв. м ще бъде оползотворена за разнообразни преживявания в басейните, термалната зона и wellness частта. Предстоящият зимен сезон със сигурност ще бъде много по-разнообразен за любителите на зимните спортове, посещаващи Банско и района, тъй като Pulse Therme ще им предложи възможност да релаксират с най-модерните СПА процедури и съоръжения, много бързо след като слязат от пистите.  


Но, разбира се, Grand Hotel Therme не е просто впечатляващ СПА комплекс. Отличителна за него е уникалната All Inclusive концепция и високото качество на изхранването в различните ресторанти и сладкарници. Друга услуга, която отличава хотела, е възможността за настаняване в самостоятелни къщи – Luxury houses Therme. Всяка от тях е на два етажа и разполага с 3 спални. Това е идеалното решение за семейства, тъй като къщите може да предоставят едно наистина ексклузивно отсядане. Те са изцяло обзаведени и разполагат със собствен двор, топъл минерален басейн и уютен кът за отдих.

За да бъде

семейната ваканция

еднакво пълноценна за всички, на разположение на гостите на комплекса са и много допълнителни активности, като голям фитнес Pulse, АТВ приключения и конна езда. В близост до хотела има и опции за риболов, както и, разбира се, екопътеки и планински преходи. Един от най-популярните маршрути в района е изкачването до втория по височина връх в България - Вихрен.


Определено може да се каже, че Grand Hotel Therme залага най-вече върху семейния тип почивка. Непреходният стил и уютната атмосфера са идеалният фон за приятна ваканция за цялото семейство. Освен това комплексът осигурява на най-малките си гости безплатен целодневен детски кът с аниматор, занимателни игри, играчки, музика и тематични партита. Това го прави категорично отличен избор за всяка почивка!
Не само туристите, но и критиците са вдъхновени от пленителния хотел. Той е номиниран в 3 категории на международните награди World Luxury Awards - за луксозен хотел, СПА хотел и за най-добър хотелски ресторант в България.


Grand Hotel Therme несъмнено задава стандарта за нов тип СПА туризъм. Непреходният лукс, в комбинация с професионалното обслужване и висококачествените услуги, са рецепта за отличен хотел с хиляди доволни клиенти. Хотелът прави село Баня още по-привлекателна туристическа дестинация и със сигурност е цел за много туристи през всички сезони на годината!

Йоана Шомова