Новини Турагенции

ТЕЗ Тур задава тренда за онлайн резервации

  26.10.2023 15:19  
ТЕЗ Тур задава тренда за онлайн резервации

Настъпването на дигиталната ера, категорично промени поведението на всички потребители и туристите не са изключение. Все повече хора предпочитат да резервират почивката си изцяло онлайн - от самолетните билети, през хотелите, чак до допълнителните екскурзии, посещения в музеи и галерии. Това е причината много туристи да избират да пътуват без туроператор, защото разхождането до офис и отделянето на специално време за запазването на почивка, са се превърнали в досадно задължение. 

“На първо място туроператорът трябва да предлага удобство на туристите си. А това няма как да се случи без успешна и ефективна система за онлайн резервации”, обяви Михаела Ерменкова, маркетинг мениджър на „ТЕЗ Тур“. Компанията е единствената в България с добре развита и лесна за използване платформа за планиране, организиране и реализиране на пътуване. Разбира се, нейните консултанти са готови да съдействат с детайли и препоръки по имейл и телефон. 

Макар, че иновацията изглежда малка, се оказва една от причините “ТЕЗ Тур” да реализира пълния потенциал на програмите си. Това, което наистина откроява онлайн платформата на туроператора е, че предлага не само записване по авторски програми, но и организация на полети и настаняване в цял свят. По този начин туристът може да запази личния си план, но делегира организацията и всъщност си спестява стрес и време.

“Особено полезно се оказа използването на онлайн портала за цели семейства и приятелски компании. Най-често, когато става дума за ски почивка, се организират големи приятелски компании и понякога организацията им може да е трудна. Това, което забелязахме, е, че все повече групи избират да направят онлайн запитване за подобно пътуване”, допълни Ерменкова. 

Туроператорът има публикувани програми за 

ски почивки в Австрия

които привличат интереса с удобното оформление на предложенията. На едно място има информация за австрийските ски курорти, изброени са десетките опции за настаняване и цената на всяка услуга е ясно отбелязана. Този достъпен модел на работа определено улеснява клиента през всички стъпки на резервиране. Той не само има възможност да се информира по-лесно и ефективно, но и да сравни цени, условия и други детайли, което иначе би му отнело прекалено много време. 

Друго голямо предимство на онлайн платформата е, че всеки може лесно да избере динамичен пакет - полет и хотел до всяка една дестинация. Това е особено добро решение за всеки българин, който търси преференциални условия и ексклузивни възможности, които не са налични в други платформи. 

Избирайки пакет, туристът също така спестява! Пакетните цени винаги са по-изгодни, а ако имате опция за гъвкави дати, то може да изберете и съвсем бюджетен вариант за иначе луксозна почивка. Определено тази услуга позволява на туриста да извлече максимума от ваканцията си. 

Онлайн резервациите категорично са бъдещето на туристическия бранш. Няма по-лесен и удобен вариант за организиране на почивка от този! А особено когато целият свят е на разположение и не трябва да се съобразяваш с готови програми, услугата се превръща в доверен спътник за всяко пътуване. “ТЕЗ Тур” задава тренда за още по-безгрижно пътешествие, подкрепено не само с безпроблемна резервация, но и експертно обслужване по време на цялата екскурзия. 

Йоана Шомова