Новини Събития

Тунел на супермаркет - една от най-добрите атракции във Великобритания

  31.10.2023 15:07  
Тунел на супермаркет - една от най-добрите атракции във Великобритания

Тунелът на супермаркета отново е една от най-добрите туристически атракции в Обединеното кралство, след като Tripadvisor премахна забраната за коментари – наложена, когато стана твърде популярна.

70-метровият плексигласов тунел, който свързва магазина на Sainsbury с неговия паркинг, стана известен, след като се превърна в най-високо оценената атракция в популярния морски курорт Бюд в графство Корнуол.

Хора от цялата страна посещават атракцията, наречена „тунела Бюд“, като някои от тях твърдят, че е по-добра от визита на Северния полюс, съобщава Independent.

От TripAdvisor спряха коментарите за тунела, след като установиха, че голямата му публичност е довела до не съвсем верни твърдения.

Сайтът обаче отново активира тази възможност, като структурата се изкачва обратно в класацията - в момента е на пето място от 34-те най-добри неща за правене в крайбрежното графство Корнуол.

В момента има над 1100 „отлични“ рецензии и оценка от 4.5 звезди. Един посетител дори посочва, че е посетил Северния полюс и Мадагаскар, но „нищо не може да се сравни“ с тунела.

Първият потребител, добавил тунела в забележителностите в TripAdvisor, иска да остане анонимен, но посочва, че го е направил, защото му се възхищава и никога не е предполагал, че ще стане толкова популярен.