Новини Транспорт

Top Rent A Car отпразнува своята 20 годишнина

  04.11.2023 18:24  
Top Rent A Car отпразнува своята 20 годишнина

Българската водеща компания в своя бранш - Top Rent A Car, отбеляза своя юбилей на пищно празненство в Сливен, където събра служители и ръководители от всички офиси в страната. За тези 20 години компанията се разви с бързи темпове, които оправдано донесоха значителен успех. Празненството не беше просто повод за радост и тържество, но и момент на благодарност към всички, които допринесоха за утвърждаването на Top Rent A Car като лидер в бранша.
Проведе се и мини състезание, на което водещ беше неповторимият Николай Станоев / Ники Говори - стендъп комеди шоу! То беше между колеги и трябваше да се отговори правилно и бързо на въпроси, свързани с историята на компанията. Най-бързият и дал най-много верни отговори спечели голямата награда "2 часа обедна почивка"!
Вечерта завърши с много музика и танци, които допълниха емоционалната атмосфера, но също така и с обещание за още по-големи постижения в бъдеще. "Оставаме все така амбициозни и отговорни с разширяването на своята роля като предпочитан партньор за клиентите си и в индустрията като цяло", заяви управителят на Top Rent A Car Милен Маринов.
Наскоро Top Rent A Car спечели международното признание - World Travel Awards, в категорията “Bulgaria’s Leading Car Rental Company”. Наградите World Travel Awards са създадени преди 30 години, за да признаят, наградят и отбележат върховите постижения във всички сектори на туристическата и хотелиерската индустрия.
Top Rent A Car преди това стана победител и във водещите награди за най-добър работодател на България - Career Show Awards 2023, в категория „Стратегия за оценяване на служителите". Наградите за най-добър работодател Career Show Awards отличават най-забележителните постижения в сферата на управлението на хора и работодателската марка.

Top Rent A Car работи в тясно сътрудничество с туристическия бранш. Компанията има онлайн система, която може да се ползва от туроператори, туристически агенти и хотели, като те могат да предлагат резервации на коли за техни клиенти. Освен това имат изградена партньорска мрежа в цялата страна.

Фирмата разполага със 17 офиса в цялата страна, включително и на всички летища в България. За нея работи екип от над 180 професионалисти. Резервирането на автомобили става изключително бързо и лесно онлайн. На сайта на Top Rent A Car може да разгледате за актуални наличности и цени и да запазите автомобил за вашето пътуване.

Мирослав Иванов