Хотели

Изтънчен вкус и съвършена презентация в All Inclusive концепцията

  16.11.2023 11:13  
Изтънчен вкус и съвършена презентация в All Inclusive концепцията

Гранд хотел Банско задава нов стандарт в хотелския бизнес в България

"Гранд хотел Банско" покори родната хотелиерска сцена. Планинският хотел вече не използва само доволните си клиенти като измерител на успеха, а и новите четири приза в престижните награди World Luxury Awards. Интернационалният приз доказа, че хотелите от веригата Grand Hotel не са просто едни от най-добрите в България, а са на неоспоримо световно ниво. Комплексът спечели в категориите Luxury Family All Inclusive Hotel, Luxury Ski Hotel, Luxury Spa Hotel. Освен това СПА центърът им също беше отличен.

"Гранд хотел Банско" доказа, че не е нито просто планински хотел, нито само СПА - той предлага комбинация от комфорт, приключение, удобства и настаняване на най-високо Ultra All Inclusive ниво.

Разположен в самото сърце на Банско, хотелският комплекс предлага изключително удобна локация за любителите на ски. Собственият ски гардероб и безплатният транспорт до лифта осигуряват максимално удобство за гостите през зимата.

Хотелът се отличава

с много голям СПА център, който за любителите на зимните спортове предлага логично продължение на активните занимания по снежните склонове. Все пак няма нищо по-хубаво от горещ следобед в СПА центъра след дълъг ден върху ските. Голямата СПА зона предлага пълен спектър от услуги, които възстановяват и отпускат тялото и душата. Гостите на хотела могат да се насладят на вътрешен акватоничен басейн, джакузи, детски басейн, шоков басейн, финландска сауна, инфрачервена сауна, арома сауна, солна сауна, парна баня, панорамна парна баня, ледено ведро, релакс зони и хамам. Уелнес процедурите се комплиментират идеално с модерната Pulse фитнес зала на хотела.

Но това, което прави "Гранд хотел Банско" наистина уникален и което винаги се оценява подобаващо, е

високото ниво на изхранването.

Категорично си личи, че основен фокус на хотела е да накара гостите си да се чувстват у дома си и да могат да запазят здравословните си навици и по време на своята почивка. Това до голяма степен дава отражение и в кухнята на хотела.

След един активен ден в планината гостите на "Гранд хотел Банско" могат да се потопят в света на спокойствието, релакса и вкусната храна, приготвена на място и сервирана с най-многообразна и грабваща окото презентация. Кухнята предлага богато разнообразие в храненето, което позволява на всеки гост да се храни спрямо личните си предпочитания. Освен добавената стойност от наличието на здравословни избори, клиентите изтъкват и качеството на храната. Повечето ревюта на хотела наблягат върху факта, че тя е свежа, вкусна и от висок клас.

За да поддържа концепцията си за леснодостъпен здравословен начин на живот, "Гранд хотел Банско" предлага и

уникална 24/7 Ultra All Inclusive

концепция. Така денонощно има прясна храна по всеки вкус и всеки може да се храни по собствения си график, без да се ограничава със слотовете за закуска и вечеря. Освен това удобството на концепцията позволява на гостите съвсем да спрат да мислят за храната, тъй като от хотела вече са помислили за всичко! "Гранд хотел Банско" позволява на всеки гост напълно да се откъсне от забързаната реалност и да се поглези с уютна атмосфера, гастрономски преживявания и разнообразни активности.

Тази симбиоза от вкусове и преживявания прави комплекса предпочитана дестинация и сред поклонниците на кулинарния туризъм. За да запазят високото ниво на ресторанта и да гарантират отличното прекарване там, шеф готвачите създават не просто ястия, а модерни фюжъни, които гъделичкат сетивата. Това категорично откроява "Гранд хотел Банско" сред другите хотели с подобна концепция на изхранване, които залагат на по-стандартни ястия.

Съчетавайки всички тези

отлични услуги и удобства,

не е изненада за никого, че комплексът беше отличен като един от най-луксозните ски и СПА комплекси в света. Но наградата, която наистина го кара да се открои, е Luxury Family All Inclusive Hotel.

Какво обаче прави един хотел първи избор за семейна почивка? Най-важно е да се обърне специално внимание на детските потребности. В "Гранд хотел Банско" това е направено чрез обособяването на детски кът, подходящ за най-малките. Освен това в хотела има и гейминг зона, където тийнейджърите могат да се събират и забавляват заедно.

С утвърдената концепция с фокус върху клиента "Гранд хотел Банско" поставя нови стандарти в хотелския бизнес в България. Неговата уникална комбинация от лукс, активен начин на живот и изкусно приготвени ястия го прави не просто място за настаняване, а истинска наслада за сетивата. С "Гранд хотел Банско" всеки момент става специален и всяко преживяване - незабравимо.

Йоана Шомова