Новини Хотели

Ratehawk разширява базата си данни с ревюта от Expedia

  07.12.2023 10:52  
Ratehawk разширява базата си данни с ревюта от Expedia

RateHawk.com - онлайн система за резервиране на хотели, самолетни билети и трансфери за специалисти в областта на туризма, обяви ново партньорство с една от водещите фирми в туристическата индустрия - Expedia Group. Отсега нататък Ratehawk ще показва ревюта от платформите Expedia, Hotels.com и Vrbo, заедно с вече интегрираната база от ревюта от потребители на Tripadvisor, както и клиенти на Ratehawk. Това сътрудничество ще даде достъп на специалистите в туризма, ползващи нашата платформа,  до една от най-големите на пазара бази с ревюта от гости.

Свързвайки отзивите от платформите на Expedia Group, базата данни на RateHawk нараства с впечатляващите 17,8% и сега включва повече от 136 милиона потвърдени отзива за хотели, апартаменти и други места за настаняване в цял свят. Всяка добавена платформа задава високи стандарти и изисквания за отзивите, гарантирайки, че те се пишат от реални гости след напускане на мястото за настаняване. Това разширяване на базата от отзиви ще помогне на туристическите агенции да правят информиран избор за хотелите, за да бъдат сигурни, че избраните опции отговарят на предпочитанията и очакванията на клиентите.

Феликс Шпилман, главен изпълнителен директор на Emerging Travel Group, компанията-майка на RateHawk, коментира: „RateHawk е ангажирана с разработването на инструменти, помагащи на специалистите в областта на туризма да работят по-ефективно. Нашата платформа предлага избор от 2,2 милиона места за настаняване в 220 страни. Навигирането сред този огромен масив от възможности може да изглежда обезкуражаващо и времеемко. Вземайки предвид споделените впечатления и автентични мнения на предишни гости, туристическите агенти могат да ограничат избора и да се фокусират върху най-подходящите места за настаняване за своите клиенти. Това значително ще улесни процеса на вземане на решения и ще доведе до удовлетворени очаквания по отношение на комфорта и незабравими спомени у туристите.“

Новодобавените отзиви вече са видими в портала на RateHawk. Това ново съдържание ще осигури по-голямо покритие за места за настаняване в САЩ, както и в азиатски и европейски дестинации.

По-рано този месец RateHawk разкри ребрандиране на своята визуална идентичност и актуализации на интерфейса. Новото графично оформление отразява стремежа на RateHawk да овластява туристическите агенти и да им дава възможност да изпъкват в работата си.
За RateHawk

RateHawk е иновативна B2B платформа за резервации, разработена от американската фирма Emerging Travel Group, която предлага хотели, самолетни билети, трансфери, коли под наем и други свързани с туризма услуги. RateHawk осигурява на партньорите си най-добрите цени за всеки тип туристически услуги навсякъде по света.

RateHawk предлага на клиентите си 2,2 милиона хотелско и друг тип настаняване от повече от 80 000 места за настаняване, договорени пряко и чрез 210 доставчика на едро, самолетни билети от повече от 350 авиокомпании и трансфери в повече от 150 страни.