Транспорт

Rayanair стартира зимната разпродажба ''Слънчево бягство'' с 10% отстъпка

  12.12.2023 16:28  
Rayanair стартира зимната разпродажба \'\'Слънчево бягство\'\' с 10% отстъпка

Нискотарифната Ryanair, авиокомпания номер 1 в Европа, стартира специална зимна слънчева разпродажба, предлагаща 10% отстъпка от полетите между 1 януари и 31 март 2024 г. Тя важи за всички търсещи слънце и е достъпна само на уебсайта/приложението на Ryanair, съобщиха от превозвача.

Ако сте мечтали за зимна слънчева ваканция през тези студени дни, това е идеалният шанс да си осигурите заслужено бягство до Малта или Пафос на най-ниските цени на пазара.

Алиса Голебьовска, управител на Ryanair за Централна и Източна Европа, и Балтика, заяви:
„Ryanair има удоволствието да предложи невероятни цени за всички наши български клиенти, нуждаещи се от слънце през тези студени дни. Тази разпродажба Winter Sun е достъпна до петък, 22 декември 2023 г., само на уебсайта/приложението на авиокомпанията. Офертата ще позволи на нашите клиенти, които искат да пътуват между 1 януари и 31 март 2024 г., да си осигурят огромна отстъпка от 10% от полетите до невероятни дестинации като Малта или Кипър".

Освен това авиокомпанията изпълнява полети от София и до други слънчеви дестинации в Испания и Италия. Тя предлага и пътешествия до най-добрите коледни базари в Европа.

Габриел Драгиев