Илин Димитров поздрави Happy за наградата в Лондон

Министърът на туризма д-р Илин Димитров поздрави представителите на първия български ресторант със световно отличие, разположен в сърцето на Лондон. Той стана победител в две категории и беше избран сред хиляди други за „Най-добър ресторант в Лондон“ и „Ресторант с най-добро обслужване в Англия“, след като един милион клиенти гласуваха на Британските награди за най-добър ресторант за 2022 година

  29.09.2022 12:54      

Бившият министър Христо Проданов отвърна на ресторантьорите за ДДС-то

Бившият министър на туризма Христо Проданов отвърна на собствениците на заведения и ресторантьори, които го опрекнаха за ДДС-то. " Не ми е в стила да си губя времето с безмислени спорове в публичното пространство и опровергаването на лъжи. Но в момента се намираме в предизборна кампания, избирателите са изправени отново пред избор и е важно да знаят истината и да вземат своето информирано решение. В противен случай “пробите и грешките” при изборите ни струват твърде скъпо на всички граждани на България.

  23.09.2022 15:16      

Ресторантьорите скочиха на бившия министър на туризма Христо Проданов

Днес с учудване видяхме, че бившият министър на туризма Христо Проданов се е обявил за въвеждане на постоянна ставка от 9% за ресторантьорския бранш. Това е прекрасно, ако не ставаше дума за предизборен популизъм. Защото именно по време на неговото министерстване същата ставка беше отнета за слабоалкохолните напитки.

  21.09.2022 16:48