Новини Събития

„Туризъм Експо Дестинация Варна“ ще се проведе от 18 до 20 ноември

   
„Туризъм Експо Дестинация Варна“ ще се проведе от 18 до 20 ноември

От 18 ноември до 20 ноември 2020 г. хотел и казино „Черно море“ във Варна ще бъде домакин на четвъртото издание на ТУРИЗЪМ ЕКСПО „Дестинация Варна”, съобщиха организаторите. Събитието е отворено за всички туристически организации, браншови организации, транспортни компании, хотели и хотелски вериги, фирми за хотелско и спа оборудване, висши и средни училища в областта на туризма, както и всички останали участващи в разработването на туристически продукт. Предлагат се комфортна работна атмосфера и приемливи условия за участие. Освен това е предвидена и успоредна семинарна част, която протича по време на цялото изложение.

ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА има за цел да превърне Варна в център на туристическия бизнес и договаряне, като акцентира и представя всички възможности на региона. Изложението е ориентирано към създаване на трайно взаимодействие между бизнеса и бизнеса с крайните потребители. Организатори на туристическото експо са Община Варна, Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и агенцията за маркетингови комуникации PROVOX.

Над 100 фирми, предлагащи продукти и услуги в сферата на туризма, ще се включат в третото издание на изложението. Сред тях са туристически комплекси, хотелски и апарт комплекси, балнео и спа центрове, доставчици на професионално оборудване за хотели и ресторанти, производители и доставчици на хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки и много други.

В дните на изложението ще се провеждат и семинари, лектори на които ще бъдат преподаватели от водещи университети и учебни центрове. В семинарите ще се коментират темите за управлението на финансовите ресурси в хотелите и ресторантите, управлението на персонала, увеличаването квалификацията на персонала и др.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати