Събития

Дни на младото вино - Пловдив 2020

   
Дни на младото вино - Пловдив 2020

"Тракийската низина - винени преживявания и културен туризъм“ е темата на разговор - презентация с Васил Златев от Bulgaria Wine Tours , част от "Дни на младото вино-2020", който ще се проведе в кафе-бар „Пейка“ (ул. „Бетовен“ 12, срещу ЕВН).

Датата е 10 ноември (вторник) от 18:00 часа.  Входът е свободен, но с предварително записване.

Във втория ден от "Дни на младото вино - 2020" ще имаме удоволствието да се срещнем с Васил Златев от Bulgaria Wine Tours. Той ще ни разкаже повече за винените преживявания в комбинация с културния туризъм в Тракийската низина, ще разберем какви маршрути съществуват и как можем да се включим в тях.

Тракийската низина е виненият район с най-голям брой винарни в България и предлага отлични възможности за винен туризъм, както и за съчетание на винен с културен туризъм. Пандемията с Ковид-19 ни дава възможност да се огледаме около себе си и да забележим невероятните места за посещения, които нашият район предлага.

При всички организирани събития с вход свободен от поредицата „Дни на младото вино“, посетители се допускат до запълване на местата при спазване на въведените противоепидемични мерки! Броят места за това събитие е до 15 човека.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати