Събития

България с първа награда за видеоклипа Bulgaria – Find Your Story на изложението FITUR в Мадрид

  21.05.2021 17:41  
България с първа награда за видеоклипа Bulgaria – Find Your Story на изложението FITUR в Мадрид

България получи първа награда в категорията за най-добър видеоклип, популяризиращ туристическа дестинация, на официална церемония днес, 21 май 2021 г., по време на 41-то издание на международното туристическо изложение в Мадрид – FITUR. Това е едно от най-значимите туристически изложения в света, на което участват най-големите испански туроператори и туристически агенции и се провежда в периода 19-23 май.

Международният форум има за цел да помогне за рестарта на туризма в този труден момент и превръща FITUR в събитие от особено значение за възстановяването и стимулирането на туристическата индустрия.

Националното представяне на България се подготвя и организира от Министерството на туризма, а събитието е особено важно за популяризирането на новостите в българското туристическо предлагане и за укрепването на позициите на страната ни като туристическа дестинация на пазар Испания.

Тази година България беше номинирана в две категории – за най-добър международен видеоклип, популяризиращ туристически продукт и най-добър видеоклип, популяризиращ туристическа дестинация. Отличеният клип „Bulgaria – Find Your Story“ може да бъде видян тук: https://www.youtube.com/watchv=m1KxyO6AxVk&list=PLOcFcMPM_TFqfYTqIfDBTF6jRMf0DiwNp&index=9Анкета

Къде ще пътувате за Коледа и Нова година?


Резултати