Събития

Партия на ЗЕЛЕНИТЕ иска задължително соларни панели при ново строителство

  30.06.2021 16:31  
Партия на ЗЕЛЕНИТЕ иска задължително соларни панели при ново строителство

Съдържание от Партия на ЗЕЛЕНИТЕ
Партия на ЗЕЛЕНИТЕ иска при новото строителство да е задължително поставянето на соларни панели на покрива. Това обяви председателят на партията Владимир Николов. Идеята е взаимствана от Германия, където се предлага от лидерката на местните зелени - Аналена Бербок. Според Николов по този начин ще се насърчи производството на електроенергия от слънцето. Целта е защитата на околната среда и климата, допълни той.
Владимир Николов се надява и на програма за безплатно поставяне на соларни панели по всички къщи в страната. Те могат да бъдат осигурени по линия на Плана за възстановяване на България по линия на ЕС.
"Партия на ЗЕЛЕНИТЕ" призовава да се гласува за нея с № 18 в бюлетината. Нашето присъствие в Народното събрание ще сложи началото на промяната, както и екологичните движения и зелено мислещите граждани да получат своето истинско политическо представителство. Нас не случайно ни няма на „националните” слугинажни екрани и други медии. 30 годишното „Статукво” се страхува, да не разберете, че това което предлагаме за бъдеще на България е същото, което Вие, искате. Внушават Ви, да не гласувате за „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ”, защото гласът ще е загубен. А за кого да гласувате – за по-малкото зло от досегашните, за същото ???.
Предлагаме Ви, да подкрепите „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” с № 18 в Бюлетината, за нас малките и „незначими” според казионната „социология”, защото мъдрия българскит народ казва: „МАЛКИТЕ КАМЪЧЕТА ОБРЪЩАТ КОЛАТА!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Анкета

Ще ходите ли на заведения и събития със зелен сертификат?


Резултати