Новини Събития

Махмут Орхан избра Bedroom Beach за събитието на лято 2021

   
Махмут Орхан избра Bedroom Beach за събитието на лято 2021

Световноизвестният турски музикален продуцент Mahmut Orhan се завръща отново в България на 30 юли (петък). Той избра Слънчев бряг за своята първа поява у нас през 2021г. Очаква се концертът му да бъде буквално феноменален, а интересът към него огромен. През 2019 година, той постави своебразен рекорд за най-посещавано парти на морския бряг.След две годишна пауза Mahmut Orhan отново ще се изяви на най-голямата клубна сцена на Балканите – Bedroom Beach.

Музикалната звезда се наложи като един от най-добрите продуценти на денс музика в наши дни. Неговият пробив дойде през 2016 г. в колаборация със Sena Sener с песента “Feel”. Тя достигна повече от 300 милиона комбинирани стриймове и беше на челните позиции в класациите на 11 държави. Последваха няколко успешни сингли в колаборация с различни артисти.

Ден по-късно, зад пулта на Bedroom Beach застава любимецът на българската публика – Consoul Trainin. Роденият в Гърция DJ, от години живее и работи е Дубай. 2016 се оказа фундаментална година за него, в която лансира международния си хит “Take Me To Infinity”. Песента е на първо място в класациите на повече от 40 държави. Той е диджеят, който направи ремикс на хита на Адел „Skyfall“, от филма за Джеймс Бонд и пристига в България с феноменалните DuoViolins.

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати