Събития Хотели

Бутикови и семейни хотели от Царево и Лозенец са финалисти за Черноморските Оскари

   
Бутикови и семейни хотели от Царево и Лозенец са финалисти за Черноморските Оскари

Рекорден ръст на туристи отчитат хотелиерите от южното Черноморие през този сезон, посочват организаторите на Черноморските Оскари - ВИП Комюникейшън.
 
След като България се оказа, че е  една от малкото летни туристически дестинации в Европа, която е в зелената зона заради ниската заболеваемост от COVID-19, български и чужди туристи запълниха до краен предел местата за настаняване по крайбрежието ни. Отливът от български туристи от Гърция също допринесе за този ръст. 
 
Н ай-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч .

Сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.

Бутиковите и семейните хотели от Южното Черноморие спечелиха високите оценки на журито. 

Сред тях е хотел  Oasis del Sol,  разположен на първа линия върху ситния златен пясък на атрактивния плаж Oasis Beach, отличен със син флаг. Х отелът предлага уютна и спокойна атмосфера с настаняване в двойни стаи, едноспални и двуспални апартаменти.
Помещенията за просторни, климатизирани, разполагат с LED телевизор с плосък екран и сателитни канали, сейф и мини бар. Всяка стая в комплекса включва тераса, от която се открива панорамен изглед към морето. Осигурен е високоскоростен WiFi във всяка стая. За  гостите има и басейн, с чадъри и шезлонги.  Осигурен е безплатен паркинг.

Финалист в конкурса е и един от най-предпочитаните семейни хотели - Томас Резиденс. Това е малък апартаментен комплекс, разположен на слънчевия южен плаж “Нестинарка” в гр. Царево.

Тук гостите могат да се наслаждават на най-красивата гледка на заливите в спокойна и уютна атмосфера, далеч от шума.

Нашето основно предимство е близостта до плажа, вкусната домашна храна и аниматор, който прави престоя на децата незабравим.
Разположението на комплекса на самия морски бряг го прави изключително удобно място за почивка на семейства с малки деца, кратки и дългосрочни ваканции.  Изхранването е на блок маса за закуска, обяд и вечеря в  ресторанта на хотела. 
 
През целия ден гостите могат да се насладят на разхладителни безалкохолни и алкохолни напитки, салати, риби, аламинути и десерти на свободна консумация.


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати