Оферти

Круиз четири гръцки острова, Атина и Кипър

   
Круиз четири гръцки острова, Атина и Кипър

Оферта на туроператора "Ана травел"

Вид транспорт: кораб кораб
8 дни / 7 нощувки
Круиз на база All Inclusive с дата на отплаванe 24.08.2021. Пристанище на отплаване Солун. Шест нощувки, транспорт до пристанището на отплаване и обратно, с включени екскурзии в Лимасол (Кипър) и Акрополът в Линдос (Родос)
Пловдив - София - Солун - Миконос - Санторини - Родос - Лимасол(Кипър) - Крит - Лаврион(Атина) - Солун
Цена от: 1390.00 лв.
 
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
24.08.2021 от 1390 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
 

ПРОГРАМА

КРУИЗ „Четири ГРЪЦКИ ОСТРОВА, Атина и Кипър„ на база All Inclusive
с организиран транспорт от Пловдив, София, Благоевград и Сандански

Пристанище на отплаване Солун
 
Круиз с организиран транспорт в двете посоки
Предлагаме ви на промоционална цена, познатите вече на много наши клиенти Celestyal Cruises (ex. Louis Cruises) и техният седемдневен маршрут "Legendary Archipelago" с осигурен транспорт.
 
Цена на човек настанен в двойна каюта / Дата Категория
IA вътрешна каюта
Категория
XA външна каюта
 
13.07.2021-20.07.2021 1325.00 1535.00
24.08.2021-30.08.2021 1390.00 1590.00
 
Дете от 3 месеца до 2 години заплаща само пристанищни такси плюс транспорт - 770 лева – настанено с двама пълноплащащи възрастни.
Дете от 2 до 11.99 години настанено с двама пълноплащащи възрастни заплаща 949 лева.
Трети възрастен в каюта заплаща 1110 лева.
За резервация на каюта със собствен транспорт от цената се приспадат 170 лева от пакетната цена
Акценти на програмата:
Пристанище на отплаване - град Солун.
Две включени екскурзии в цената Лимасол (Кипър) и пешеходна обиколка на историческия град на остров Родос, транспорт с луксозен автобус, опитен водач по време на пътуването, база на изхранване на кораба ALL Inclusive. Дълъг престой на два от най-красивите и световноизвестни гръцки острова Миконос и Санторини.
Възможност за панорамна обиколка на Атина с местен лицензиран екскурзовод.
Маршрут:
Ден Пристанище Пристига Отплава
Вторник Солун   18:00
Сряда Миконос 10:00  
Четвъртък Миконос   02:00
Четвъртък Санторини 09:00   22:00
Петък Родос 08:00 14:00 
Събота Лимасол(Кипър) 08:00  14:00
Неделя Агиос Николаос(Крит) 14:00 19:30
Понеделник Лаврион(Атина) 07:30 18:00 
 

Програма на пътуването :
Първи ден – Отпътуване от Пловдив (срещу доплащане ) Дом на Културата Борис Христов в 06:00 часа и 08:00 часа от София Стадион Васил Левски посока Гърция – Солун. Качването на кораба започва. Преминаване по процедура – качване на кораба ( багаж, чекиране, настаняване ). Корабът отплава. Круиз по гръцките острови с Celestyal Olympia.
Програма на Круиза:

1 ден Вторник:
Начало на круиза с кораб CELESTYAL OLYMPIA. В 18:00 ч. потегляме от пристанището в посока Миконос. 
2 ден Сряда:

Акостираме на остров Миконос 10:00.
Миконос е дестинация с един от най-високите рейтинги в направленията „слънце, море и пясък“. Интересното е, че Миконос е кръстен в чест на внука на бог Аполон. Разхождайки се из острова, можете да видите нагледните свидетелства на гръцката митология. Друга визитна картичка на острова са старинните вятърни мелници, на фона на които туристите обичат да се снимат. Ще имате възможност да разгледате остров Делос - родното място на бог Аполон, според древногръцката Митология, както и да се насладите на невероятните плажове на острова прославили го в целия свят. Друга възможност за допълнителна екскурзия е о-в Тинос.
Свободно време за разходка в столицата на острова Хора-едно наистина емплематично място, тесни улички, типична цикладкса архитектура, заведения, където може да изпиете един коктейл и да се насладите на залеза, да се потопите в атмосферата на този неповторим остров.

3 ден Четвъртък:
Остров Миконос. В 02:00 корабът отплава.

3 ден Четвъртък:
09:00 - Акостиране САНТОРИНИ - ще Ви очарова завинаги! Това е Гарантирано!
 Може би това е най-необикновенният остров на Гърците, който не случайно се посещава от милиони туристи годишно. Много от тях се връщат пак и пак и пак ...
Официално е познат като Тира. Този уникален по рода си вулканичен остров годишно се посещава от огромен брой туристи, които се наслаждават на гледката на подводната калдера, епицентър на едно от най-големите вулканични изригвания в историята. Възможност да посетите главния град на острова Тира и Иа (Oia) както други забележителности с екскурзия организирана от кораба или самостоятелно! 
Отплаване от Санторини в 22:00. Ще имате възможността да се любувате на красивият залез на Санторини както и на нощните светлини на острова.

4 ден Петък:
Пристигане в Родос в 08:00
В цената на екскурзията е включена екскурзия включена в цената пешеходна обиколка на историческия град на остров Родос. Свободно време. В 13:30 качване на кораба. В 14:00 корабът отплава посока Лимасол.

5 ден Събота:
Пристигане в Лимасол в 08:00.
Включена в цената пешеходна обиколка на Лимасол и свободно време. В 14:00 корабът отплава посока Крит (Агиос Николаос).

6 ден Неделя:
Крит - Агиос Николаос 14:00 ч.
Корабът акостира в пристанище Агиос Николаос - о-в Крит.

КРИТ - едни красив, обичан и много популярен гръцки остров. Най-големият остров на южната ни съседка Гърция, ще Ви впечатли с вековната си история. Населяван от древни времена, той разполага с многообразни исторически и географски забележителности, поради което островът е известна туристическа дистинация. Минойската цивилизация (2600–1400 пр. Хр.), зародила се и развила се на Крит, е считана за първата голяма европейска цивилизация. Нейните паметници и днес могат да бъдат видени в археологическите обекти Кносос, Фестос и Гортис. Градчето Агиос Николаос е в район Ласити и е един от най-красивите залези на острова. По време на престоя ви там може да се разходите, да отидете на плаж, градът ще ви очарова.
19:00 ч. - отплаване за Лаврион (Атина).

7 ден Понеделник:
Атина (Лаврион) корабът акостира 07:30. 
Напускане на кораба. Възможност за панорамна обиколка на Атина с местен лицензиран екскурзовод на български. Прибиране в България - София и Пловдив вечерта

anatravel.bg



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати