Новини Турагенции

Почивка в Мароко с директен чартър е новото предложение

  11.08.2021 17:57  
Почивка в Мароко с директен чартър е новото предложение

Мароко е един от туристическите гиганти в Африка и всяка година топлият климат, красивите плажове и ориенталската култура привличат милиони туристи. Една от най-забележителните дестинации е курортът Агадир. Градът предоставя уникалната възможност посетителите му да се потопят в цветната мароканска култура. Той се различава от останалите марокански класики – Маракеш, Казабланка, Фес – по архитектурата си и оставя наистина уникално впечатление. 

 

“Дрийм холидейз” предлагат програма в Мароко,

 

която е подходяща както за тези, които искат да релаксират на плажа, така и за онези, които искат по-екстремни преживявания.  Първата дата на отпътуване е 11 август 2021 г , а екскурзиите ще се реализират всяка сряда до 27 октомври. 

Туроператорът обявява промоция в цената при резервация до 15 август. Кампанията

 

MEGA SALE OFFER

 

гласи, че всеки втори възрастен ще заплати -15% от оригиналната цена, ако се запише до 15 август.  Цените започват от 993 лв. и включват както полетите София - Маракеш - София с авиокомпания “България еър”, летищните такси, трансфери летище – хотел – летище, така и 7 нощувки на съответната база изхранване в хотел по избор на клиента. “Дрийм холидейз” е подбрал 15 хотели, които варират от 3-звездни и бюджетни до луксозни 5-звездни комплекси. Туроператорът гарантира за качеството на всяка от опциите за настаняване. 

 

Мароко се слави с чудесно обслужване 

 

и персонално отношение към всеки гости, така че независимо от избора си гостите ще се чувстват като знаменитости. По време на целия престой гостите ще бъдат придружени от опитен представител на туроператора, който да е на среща при нужда. Към пакета е включена и медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро. 

 

Агадир е перфектното място

 

туристите да се насладят на пълно спокойствие. Много хора ежегодно избират дестинацията, за да имат дълги дни край морето. За тези с по-приключенски дух обаче от “Дрийм холидейз” предлагат множество допълнителни екскурзии. Някои от по-вълнуващите предложения са целодневна екскурзия до Маракеш и посещение на запленителните места в село Сиди Рибат и планината Атлас. А тези, които не искат да напускат Агадир, могат да се насладят на езда с камила, сандбординг, полет с балон с горещ въздух над града и яхтена обиколка. Курортът предлага богата селекция от забележителности - посетителите могат да разгледат сами и да се натъкнат на много интересни места в центъра. Особен интерес  за туристите представляват DOLPHIN WORLD - делфинариума в Агадир.

 

Курортното градче не е типично за Мароко, 

 

но със сигурност има много възможности за прекрасна почивка. Той е модерен, забързан и динамичен, но на плажа всички грижи от делника изчезват и гостите му могат да се посветят на пълен релакс.  Мястото е перфектно за семейства с деца и предлага развлечения и за най-малките. Мароко несъмнено е дестинация, от която никой няма да е разочарован. 

 

Йоана Шомова