Транспорт

RayanAir започва разпродажба за септември и октомври

   
RayanAir започва разпродажба за септември и октомври

Ryanair стартира края на лятната си разпродажба днес (12 август) в мрежата на Ryanair, оперираща над 650 маршрута, като предлагат  500 000 места на цена от 12,99 евро. Клиентите на Ryanair могат да се възползват от тази оферта в четвъртък, 12 август (00:01 - 23:59).

Клиентите, които искат да се насладят на почивка в края на лятото, вече могат да се възползват от тези ниски тарифи за месеците септември и октомври, с 500 000 налични места и множество ваканционни горещи точки и любими градски почивки, от които да избирате. Клиентите могат да избират от топ дестинации, включително Малага, Бари, Барселона, Амстердам, Лисабон, Рим, Копенхаген, Варшава, Ибиса, Маракеш и много други през септември и октомври само за 12,99 евро. Тези места ще бъдат разграбени бързо, така че клиентите трябва да влязат в Ryanair.com, за да се възползват от тези невероятни ниски цени.

Директорът по маркетинг на Ryanair, Дара Брейди, каза:

„Имаме удоволствието да обявим тази разпродажба за нашите клиенти, които искат да се насладят на последното лятно слънце. Тъй като програмите за ваксинация продължават през следващите месеци, въздушният трафик се очаква да се върне към нивата преди пандемията и ние сме щастливи да представим тази невероятна разпродажба на нашите клиенти, където те могат да летят до слънчевите Валенсия, Палермо, Ханя и да разгледат Виена, Единбург и Берлин този септември или октомври само от € 12.99.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати