Новини Транспорт

България Еър пусна билети по 52 евро до Лондон

  07.10.2021 14:53  
 България Еър пусна билети по 52 евро до Лондон

Националният превозвач „България Еър“ пусна еднопосочен билет от 52 евро по отсечката София – Лондон, съобщиха от авиокомпанията. Периодът на продажба е до 10 октомври 2021 г. Пътуването може да се осъществи до 31 март 2022 г.  

Възползвайте се от aтрактивните цени и условия за самолетни билети до/от Лондон с включен ръчен багаж до 10 кг + дамска чанта/лаптоп. Посочените цени включват всички такси, 1 бр. ръчен багаж до 10 кг + 1 дамска чанта/лаптоп, безплатен check-in.

Цените са валидни при наличие на свободни места в промоционалната класа. В зависимост от издателя на билета може да бъде добавена такса за издаването му. Чекиран багаж може да се добави и заплати преди полет на летище или в офис на издателя на билета. Цена на първо парче багаж до 23 кг. е 20 евро за отсечката София - Лондон и 20 паунда Лондон - София.

За да си осигурят по-голяма сигурност и лично спокойствие пътниците могат да се възползват от някоя от нашите допълнителни услуги срещу заплащане: избор на седалка с повече пространство; избор на седалка по-близо до изхода; резервиране на съседна седалка; upgrade до бизнес класа.

Освен онлайн на www.air.bg  и мобилното приложение Bulgaria Air, билети могат да бъдат закупени през офисите на авиокомпанията в страната и чужбина, както и през агентската мрежа.