Новини Транспорт

България Еър пусна билети по 52 евро до Лондон

   
 България Еър пусна билети по 52 евро до Лондон

Националният превозвач „България Еър“ пусна еднопосочен билет от 52 евро по отсечката София – Лондон, съобщиха от авиокомпанията. Периодът на продажба е до 10 октомври 2021 г. Пътуването може да се осъществи до 31 март 2022 г.  

Възползвайте се от aтрактивните цени и условия за самолетни билети до/от Лондон с включен ръчен багаж до 10 кг + дамска чанта/лаптоп. Посочените цени включват всички такси, 1 бр. ръчен багаж до 10 кг + 1 дамска чанта/лаптоп, безплатен check-in.

Цените са валидни при наличие на свободни места в промоционалната класа. В зависимост от издателя на билета може да бъде добавена такса за издаването му. Чекиран багаж може да се добави и заплати преди полет на летище или в офис на издателя на билета. Цена на първо парче багаж до 23 кг. е 20 евро за отсечката София - Лондон и 20 паунда Лондон - София.

За да си осигурят по-голяма сигурност и лично спокойствие пътниците могат да се възползват от някоя от нашите допълнителни услуги срещу заплащане: избор на седалка с повече пространство; избор на седалка по-близо до изхода; резервиране на съседна седалка; upgrade до бизнес класа.

Освен онлайн на www.air.bg  и мобилното приложение Bulgaria Air, билети могат да бъдат закупени през офисите на авиокомпанията в страната и чужбина, както и през агентската мрежа.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати