Новини Събития

Официално откриване на Една масонска приказка в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5

  12.10.2021 16:49  
Официално откриване на Една масонска приказка в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5

Vivacom Art Hall Oborishte 5 има удоволствието да ви пoкани на ексклузивна изложба "Една масонска приказка" от автора с псевдоним "Анонимус". Официалното откриване ще се състои УТРЕ на 13.10.2021 от 18:30 часа.  
 
Авторът споделя за изложбата:  
"Рисунката е визуално представяне на мисъл като въображение посредством изображение на живо или мъртво същество. Това е и най-точната предварителна скица на склуптура, маслено платно, архитектурен обект и най-евтиното. В архитектурата е план, в счетоводството - сметка, бележка за продукти, некролози свидетелства, дипломи, награди да илюстрираш една мисъл, една дума, една случка, един роман е твоята интерпретация скеч, карикатура, ex libris или графити рисунките или преразкзват случка, състояние или шокират с думи или без думи. Една рисунка не трябва да топли, имате си радиатор, не трябва да е гладна, имате си хладилник и не трябва да е глупава - имате си телевизор.   
Рисунката е илюстрация на мисли, значи е всичко, начало на всяко изкуство."   
Е/А - Л/Л 22.07.2021 Анонимус
 
Тази специална селекция от 50 рисунки ще може да бъде видяна в зала "Галерия" в Vivacom Art Hall Oborishte 5 в периода от 13.10.21 г. до 21.10.21 г. - вход свободен. *Всички творби могат да бъдат закупени.   
*Събитието ще се проведе при спазване на всички действащи към момента противоепидемични мерки.Анкета

Къде искате да пътувате през 2022 г.?


Резултати