Новини Транспорт

Отборът Лацио прекратява договора с българската авиокомпания Tayarnjet

   
Отборът Лацио прекратява договора с българската авиокомпания  Tayarnjet

Римските "орли" няма да подновят договора си с авиокомпанията Tayarnjet
Популярният италиански ежедневник Gazzetta dello Sport съобщава, че римският Лацио ще прекрати взаимоотношенията си с българската авиокомпания Tayarnjet. Президентът на клуба Клаудио Лотито обяви през ноември, че тимът вече разполага със собствен самолет, който да бъде на разположение на отбора за гостуванията му в Италия и Европа.

Истината обаче се оказа малко по-различна. Стана ясно, че машината няма да се използва само от Лацио, а ще е на разположение и на Tayarnjet, която ще го използва, за да прави редовни полети, въпреки че е брандиран в цветовете на италианския клуб.

Според Gazzetta dello Sport едногодишният договор между „орлите“ и българската компания няма да бъде подновен. Това пък означава, че Маурицио Сари и футболистите му ще се върнат към използването на чартъри за своите визити.

Авиокомпанията Tayarnjet е регистрирана в България, но оперира между различни дестинации в Италия. "Таяран джет" ЕАД е собственост на "Ареш холдинг" ЕООД на италианеца Паоло Ди Гранди, показва справка в Търговския регистър. В Съвета на директорите влизат още Масимо Ла Пира и Джорджо Джаноне.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати